Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi klixovci, evo prilike za posao, Bakir i Mirko su svoje odradili, sad je do vas..
15.000 tona mesa iz bih ode za tursku. zato mi u bih jedemo tećerazredni uvozni otpad. mi ne možemo pokriti ni trećinu našeg tržišta s našim domaćim mesom, a izvozimo ga. klap, klap, klap, .... bravo mi. :)))
dobar potez što se tiče BIH ali kakvi smo opet ćemo prokockati šansu ko i prošli put
Fino! Ali svo naše svježe meso ode u Tursku, a nama će se uvoziti smrznuto nedeklarisano bjelosvjetsko smeće sumnjivog kvaliteta i porijekla. http://www.kpktz.ba/index.php/vijesti/306-u-bih-se-uvozi-staro-zamrznuto-meso-i-prodaje-kao-svjeze
ja samo jedem domacu piletinu
nista. uzalod je bila moja molitva. Ne prodje NIJEDAN dan da se u nekom clanku ne spomene Turska ili Erdogan. Yebala vas vise Turska - povraca mi se od nje.
15.000 tona mesa iz bih ode za tursku. zato mi u bih jedemo tećerazredni uvozni otpad. mi ne možemo pokriti ni trećinu našeg tržišta s našim domaćim mesom, a izvozimo ga. klap, klap, klap, .... bravo mi. :)))
Pricas gluposti svaka zemlja izvozi svoje najbolje meso, a tako gdje zivim danska izvozi svoju najbolju junetinu zamisli u Iran i ta firma zaradjuje milijardu eura godisnje.
Ja samo znam da ce mo mi jesti uvozno zaledjeno meso ko zna odakle.
Brucelozza overdoza
najjače mi je kad se mumini zaklinju u Erdogana, a njemu ne do bog da Putin čučne
bude li im povoljnije u tom manjem entitetu poslovati sva ce ta silna "bratska" ljubav da se prelije tamo, jer to je biznis, i tu nema ni vjere ni nacije, to je ujedno i odgovor onima sto se pitaju sta traze u trebinju itd.
Kolko tona krmetine?
ima li ko da je za roštilj sad na havi malo haaaa hajte da upalimo šta vidite mesine
koliko zivotinja ce biti ubijeno za 15.000 tona mesa...zlo mi je!
Pa dragi srbi, jel ovo neka greska. Vama Rusi pomazu, a Turci natezu.
BiH nema dovoljno mesa za vlastito trziste...supljak pa hajd....
turci vole nase meso