Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast našem, bh. brendu na odličnoj kvaliteti piva. Primjeti se da su se mnogo popravili, piva je bolja za duplo od prije, to potvrđujem kao stari pivopija. Uostalom trebamo forsirati našu, bosansku pivu a ne slovensko, hrvatsko , srpsko. Pa ja, dosta je...
Bili ste ga usrali skroz.Od kad ste Hajru vratili iz penzije malo se popravilo...
Zaista mi je zlo kad neko pomene Tuzli i tuzlake al im je piva daleko najbolja u BiH.hem je pitka,hem je ukusna hem kolko god je popijem ne boli glava. Sarajevskom bara od piva. preminger nekad bio najbolji sad se dosta pokvario,nekakav tvrd kad se pije i teški mamurluk od njega udara. a strana su sva loša (jer ne salju nama onu kvalitetu kakvu bilo gdje van BiH mozes popiti)tako da kao veliki pivopija preporučujem tz pivo :)
Ko su ostali kad je sarajevska pokupila nagrade ? Ah sad vidim , to se u SA dodjeljivale nagrade !
Svaka cast za Domace ;)
sam prve tri nevaljaju kasnije ide
Pij, jedi, gutaj, jebi.. žderi, šmrči, duvaj, kurči...
Popravila se pravo. U zdravlje.
Fuj, estaquirullah.
Sve stručnjak do stručnjaka dodjeljuje nagrade. Voda se u proizvodnji piva tehnički obradjuje i dođe ti kao destilovana voda, tako da komentar o kvalitetnoj vodi čista glupost. Uložite koju marku u sastojke, nemojte jednu te istu krupicu 3 puta prekuhavat, pa miksati pivo da se narod kod svake druge pive čudi kako je sad drugačiji ukus. Popravite kvaliteu tekućine.Mi ne želimo tuđe pivo, ali ovo se piti ne može.
sarajevski fakultet dao zlatnu medalju sarajevskom pivu...hvalite me usta moja kad niko drugi neće
Estagvurullah. Oni o pivu na petak kad je đuma i đematanje. Joj, klix, klix.
Ako je sarajevsko prvo kakvo li je tuzlansko. Tuga