Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno da do sada niko nije napravio anketu o komunikaciji i odnosima na random mijestu, nešto što u normalnim zemljama sporovode redovno i često? Stalno trubimo o parama a pored očiju u glavi ne vidimo da nam gastritise,čireve na želucu, rakove i tumore stvaraju katastrofalno loše komuniciranje i međuljudski odnosi!!! Pa obratimo samo pažnju na visok stepen uzimanja bolovanja ( i to opravdanog). Nevjerovatno je da pored očiju ne vidimo tako očigledne stvari kao što je potreba da poradimo na komunikaciji i međuljudskim odnosima. Pa znamo toliko onih koji imaju novca pa ima nepoznavanje komunikacije i dalje stvara probleme, je li tako? Zašto ne ptiamo trgovce (i ostale radnike) kako se njihovi nadređeni odnose prema njima, koliko im to smeta ikakvi su im međuljudski odnosi generalno na radnom mjestu?
Upravusu 100% stim da nisu naveli imamex tamo radnici rade 24h
Nije tako samo u sektoru trgovine. Plaća kasni, keš dio se ne isplaćuje, penziono se ne uplaćuje, zdravstveno se ne uplaćuje. Ako odeš u drugu firmu , zaboravi da potraživanja od sadašnje ... ...