Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti si jako inteligentan inače, da mi je znati koji si ti fax završio mamlaze
Vazniji je autopot taman da prolazi kroz neciji dnevni boravak....samo nek se vise napravi ....kako izgleda bice zavrsen 2100 godine....A Dzubur se brine o sljivama i jabukama...zavrsio fakultet pa postao gluplji vise nego sto je bio...
dajte, moguce je autoput napraviti da se ne diraju vocnjaci, to nam je jedino blago koje ova drzava ima, iako se uvozi kod nas ga ima sasvim dovoljno, sve treba unistiit naravno, zasto da se ne unisti, kad je moglo lakse uvozit (kad dodje autoput) iz hrvatske?? moze se naci idealno rjesenj, al ne zele u tome je problem!!!
sve je moguce kad ima volje! izgradnja auto puta kasni vec par godina i zajednicki POD HITNO nac soluciju!!! sje ja vazno za bih-u i njene gradjane od poljoprivrede do auto puta!STA SE CEKA? Poljoprivrednici ce licno profitirat bas zbog tog auto puta, jos nisu svjesni koliko ce dobi izgradnjom tog koridora! nema stagnista i spavanja, blokada i politickih manipulacija!
muslimaska preseravanja - svakodnevnica u bh kao i obicno
MA DA, KAKVI BOLA VOĆNJACI? RADI 4 VOĆKE TREBA ZAUSTAVITI GRADNJU ŽILE KUCAVICE KOJA PREDSTAVLJA JEDINI FINANCIJSKI PROSPERITET U OVOJ DRŽAVI... IAKO JE RIJEČ O AKADEMSKOM PROFESORU, ALI ISTI TREBA ZNATI DA JE FINANCIJSKA KORIST OD AUTO-PUTA VIŠESTRUKO VEĆA OD NEKOLIKO VOĆAKA NA PODRUČJU HERCEGOVINA, BEZ OBZIRA BILA TO BOŠNJAČKA ŠLJIVA ILI HRVATSKA JABUKA...
IGH i njihova politika Radića. Uništi sve što prolazi kroz Hercegovinu a da nije hrvatsko. Samo mi nije jasno kako IPSA dupelizci padaju za šačicu para za ličnu korist. Toliko o IPSI bh kompaniji.
Ma ne treba ga ni praviti. Bitna je lavanda. Kakava autoput.