Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Tesanjcima...Ponosan sam sto vec godinama pijem Tesanjski dijamant,a nasa drzava je dozvolila da nam se sve i svasta uvozi:Ovakve vode da imaju Ameriii pio bi ih cio svijet,milom ili silom,alll etoo bh politicari nemaju dovoljno velike sljemove da odrade da se bh vode piju barem u BiH.
Pa to je sve teslicka voda,od Oaze preko Princess,do Zeme
2. i 5. mjesto, u potpunosti sam zadovoljan :) Vratićemo se mi opet na prvo mjesto...
pitanje je samo koliko mi u bih pijemo tesanjski kiseljak.. bitno je da se slovenske i neke strane vode nude na svakom uglu, a nasa dobro i kvalitetna voda, ne samo da u svijetu nema mjesta nego ga nema ni kod nas....
Svaka cast i mi nesto da osvojimo :) hajd makar pijemo zdravu vodu pa mozda i mi budemo zivili 110 godina