Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je telekom bio u privatnom vlasništvu ili da je imao sposobnog direktora, mogli su biti dominantni u cijeloj državi: internet, telekomunikacije, kablovska televizija. koju su prednost imali, a sve su s.p.i.č.k.a.l.i. zbog uvaljivanja propalih manekenki, pjevačica, tataka i ostale gamadi u firmu..
telekom ti je dionicko drustvo sa 49% u privatnom vlasnistvu,to ti je onaj dio koji bas jebe telekom ako nisi znao,sto se tice 51% drzavnog 90% zaposlenika je jos od prije rata dok je u privatnom sektoru vecinom sljaka
+ u drzavnom dijelu plate su mnogo manje nego u privatnom sektoru...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zbog naših varalica, nesposobnih ljudi, morat ćemo plaćati usluge stranim firmama.....Kako smo samo ograničeni, fuj.
Ja bi da punim džepove penzionerima, i ostalim ugroženim, bro.
papalukas Ja bi da punim džepove penzionerima, i ostalim ugroženim, bro. te strane firme placaju porez i ostale doprinose u BiH a ne u svojim drzavama , tako da ti dodje na isto kao i da su domace firme. bitne su cijene i kvalitet usluge.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
logosoft cudo
Konkurencijsko vijeće (kao i u slučaju Konzum i Bingo) Razmatramo prijavu Telemacha, i nakon procjene konkurentnosti i dominantne pozicije na tržištu, BEZ OBZIRA NA REZULTAT PROCJENE, odobrit ćemo preuzimanje ovih operatera, MAKAR TO ZNAČIO MONOPOLSKI I POVLAŠTENI POLOŽAJ NA TRŽIŠTU. To je logika kojom se vode ove naše divne državne institucije koje su same sebi svrha (i svrha političkih mešetara i lopova koji u njima uhljebljuju članove svoje familije i druge podobnike i uliguzice).
Ne bi nikad koristio njihove usluge, ali mi je simpatična kompanija. Još jedna u nizu preko koje Bošnjaci šalju novac u Srbiju. Nevjerovatno je da taj Telemach čak i račune printa i pakuje u Srbiji, neće marku da potroši ovdje.
Sve valja, a kad treba sponzor ,stipendija ili pare da se dadnu penzije onda daj BHtelecom. Sto se ne trazi od Telemacha. Samo se zapitajte odakle se kace, Kako bez znanja opstine i ostalih uprava ne traze dozvolu za postavljanje kablova i kopanje ulica!! Nego samovolja,iskopaju i uopste ne dovedu ulicu u prvobitno stanje!!
Drago Juric vlasnik BHB kablovske, osudjen je 4 puta pravosnazno na 10 godina zatvora za kradju livnice Celika za 10 miliona KM i napad na maloljetnu osobu.
Enes Hajdarevic lopov koji je ukrao od suvlasnika 15 miliona KM i sad zuri prije zatvora da proda. A svemu tome podrzava ga Drago Juric, 4 puta pravosnasno osudjivan zbog napada na maloljetnu osobu, kradja Livnice Celika. Lopovi!
da je ovo normalna država telemah bi već bio na koljenima , svoju mrežu su neovlašteno nakačili na stubove elektroprivrede , probaj ti u svojoj režiji svezati nešto na stub od elektroprivrede pa ćes da vidiš šta će da ti se desi, Znači telemah ne ulaže u infrastrukturu po propisima već lovi u mutnom kako se radi o stranom operateru vlasnici srbijanci , isti su vlasnici privatne firme za naplatu dugova sa sjedištem u banja luci pa ako ostanete dužni telemahu pretplatu eto braće srba na vrata da utjeraju dug. Ada ne pričam o mogućnosti praćenja vaših razgovora i kontrola mailova od strane srbijanskih tajnih službi.itd pa bosanci bujrum u telemah
Hajde bolan nesto ucini da nam HS ponudi opciju sport kluba,pa nemora prodavati.
Gdje ćeš na Rusiju bez čizama ... Sad će ga TELEKOM povalit,a što se tiče monopola ja mislim da TELEKOM se treba iseliti iz BiH !
telekom je naj bezobrazniji operater 1999 sam platio broj za mobilni 300 km,a pretplata je bila visoka a račun kad dođe boli glava napravim test da nikoga ne zovem nit poruke da pošaljem,račun dolazi da ti se zamanta, odem na šalter da im kažem da nisu u pravu samo odgovor šta hoćeš imao si puno razgovora.Posle prelazim na eronet gdje sam tu već devet godina bez ikakvih problema,telekom sam sve ugasio ADSLmnogo problema, prelazim na kablovski internet i nemam nikakvih problema, imam najmanji paket koji je sto puta bolji od ADSL-a telekom je bacanje para
Daj uradite bilo sta da imamo vise taj "sport klub",ovaj "hs" se vise durati nemoze.
i zato sve po građanima,skuplje će biti
Ja sam se isključio iz svih usluga BH-Telecoma,ljudi hem odraše sa PDV-om , em sa enormnim cijenama fiksnog telefoniranja, priključio HS-qvadro paket ,prezadovoljan 48 KM ,platim mjesečno besplatno sa kućnog na kućni 70% jeftinije prema inostranstvu ako koga nazovem na mobitel plaća se nešta sitno do 60 KM mjesečno plafon!! Samo fixni telefon BH-Telecoma sam plaćao 60 KM, mjesečno..poreza po 13 maraka redovno!! Milione su zgrnuli na napaćeni narod nije ni čudno što su najbogatija firma u bosni.. Oligarsi.
Ma kod nas sve po zakonu.
Neka interneta i kablovske,a za hljeb cemo se moliti Bogu,mozda padne sa neba,kao sto kazu da je nekad padalo....
Znaci arena sport+sk+hs cijene,sve preko toga zdraooo,a dizat ce cijene ako kupe udio,a tu nastupa Dream Box :)