Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svkaka cast, sve pohvale i dokaz da se i ovdje proizvode jako kvalitetni proizvodi. Poseban uspjeh je izvesti gotov proizvod na neko trziste, dosta smo se hvalili izvozom drveta, kojeg smo kasnije uvozili po 10 puta vecim cijenama.....Jos jednom svaka cast....
Ova vijest sutra na prvoj strani Avaza.
Svaka cast tehnolozima Klasa, ali jos vise svaka cast svim uposlenim! Imate moju podrsku, ne samo vi nego sve BH firme u prehrambenoj industriji! Poruka: dalje gledajte da zaposljavate, a ne da otpustate! Uhljebljujte ljude, pa onda lijepo proizvodite hljeb.
a jel i fahro jede klasov hljeb ? :D