Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To, samo se vi zadužujte, aovce će da vraćaju, šta vas briga.
@Sotona1982 beeeee beeeeee beeee beeeeeee beeeeeeeeee
@Sotona1982 bosna se prazni izuzetno brzo, vec sad dobar dio BiH lici na pustinju, upitno je ko ce te kredite vracati i koliko dugo, ali zato mmf uvijek moze preuzeti imovinu, drzavne firme i slicno
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Toliko su stručni da se samo znaju zadužiti.
@mombai a zasto ne bi? Pa nece oni vracati, ali ce itekako uzivati.
@mombai nije ni cudo sto se svako kandiduje, kada vidis ove politicara/idiote konta pa sto ne bi i ja , vidis trosis i zaduzujes se , gdje je tu nauka ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Izadjimo svi na izbore pobjedimo Sda bagru i krezube seljake mafijsde
Uzimaju 1,4 Milijarde Maraka kredita a na bankama već leži 2,6 Milijardi i plaćamo penale na nepodignute kredite. Samo sto tih 2,6 Milijardi se najvećim dijelom odnosi na koridor V-C a nema spremnih projekata. Za novac od MMF ne treba projekat zaduziš se pa nek naša djeca vraćaju. Dušmani.
Kad se bude trebao dug vraćati pobjeće u srbiju u svoje vile. Prvi će tegletija pa vino za njim. Baki i novalić će im se pridružiti kad preprodaju respiratore.
Ja mislim da nas treba izucavati na nekim svjetskim vrhunskim psiholoskim fakultetima. Kako to da jedan narod moze biti takva ovca i na koji nacin ovladati narodom da on misli da je dobro (pa imamo drzavu odnosno entitet) a ustvari je u govnima do grla.
pa majku vam vasu lopovsku.jeste li normalni..uzeli ste kredita vise nego ijedna Evropska zemlja..pogan odvratna..dosad ste mogli podjeliti svakoj porodici po 1 milion maraka koliko je para uslo u Drzavu
Pokazi se sad bakire blokiraj ih ti sad mudi ikad musko
Bosnje, St Louis vas ceka, ajmooooo!!!
Idemoooo, pali za Njemacku i Austriju, drzava se polako prazni. A mislili ste se Hrvata rjesiti ahaha e nece moci.
@gooUser1603927312, pitanje je koji je dio BiH prazniji.
MMF ima bolju evidenciju BiH imovine nego država. Daće oni pare nije problem, ali će kao i svaka banka tražiti da se novac vrati. Ako ne bude novca, a neće, biće koleterali. Šume, rijeke, rude, sve ono što mi glupi kakvi jesmo nismo skontali kao svoju ogromnu prednost i bogatstvo.
maja necete vi vratiti boli vas kurgas kako ce narod to vratiti q vi da trosite te pare
samo tako,samo tako to me veseli...
gledaj im glava.narideeee!!!! šta čekate ko boga vas molim.izgleda da je svako izgubio nadu i dugo ruke od svega pa sad ovo samo grabe i kapom i šakom za zlo im trebalo.
Nece ih MMF odbiti, a da Bog do hoce. Samo bi uhljebi ostali bez posla, ostali se vec odavno bore sami
ma zaokruite na 2 milijarde, svakako narod vraca a ne vi.
@Skau bosnjanski narod. Pa nece babe iz zapadne Hercegovine i istocne Bosne vracati kredite, nego mladi Bosnjani. Rimac iz Livna je platio uredno Hrvatskoj porez, kao i Marin Cilic.
@Skau Tacno onoliko koliko bi oprozivanje kladionica donijelo u drzavnu kasu godisnje.... 2 milijarde...
Hahahah ojj spremite se za recesiju, ovo ni naftno polje ne bi rijesilo
Ovi nisu normalni, definitivno.