Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li negdje ima zvanična informacija o stavu MMF-a ili smo osuđeni na to da nam gospoda prenose informacije o tome šta su MMF-ovci rekli, kako su mislili i koga treba oguliti? Jedni guraju informacije o ukupnoj sumi ušteda a drugi uporno guraju pojedinačne kategorije...
Da li je Zeljko Komsic podrzao zahtjeve demonstranata?
oglas pusim po kucama,... jeftino, kvalitetno i povoljno.... prednost imaju naravno sunetlije... BiH4EVER
Sklopili su dogovor sa djavolom i ukopace nas do groba.
A sto se vi gospod spiric, zajedno politicari i administracija ne solidarisete i spustite svoje plate ili da radite dobrovoljno da bi izasli iz krize. Ne, vi o svojim platama ne pricate i ne analizirate tu mogucnost a dobrovoljno sta uraditi za BiH. ni u ludilu!!!!! Spiro zajedno sa Mujezinom LAZE LAAAAZ SVE JE LAAAZ LOPOVE VRATI KOLA I VILU... LOPOVI FUJ!!!!!
srbija i srbi mogu cista obraza pogledati u oci i saradjivati sa islamskim zemljama za razliku od vas koji cete se uvijek truditi da dokazete kako vi sa njima nemate i ne zelite nista... savjest pomalo kopka cijelo vrijeme hehehe vi i kad trebate igrati neki mec protiv turaka vise upinjete da dokazete kako ih ne volite od samih srba i hrvata kojima su isti cinili zulum. i to je lako objasnjivo ako se zna od koga ste uzeli vjeru i kulturu pa vas sadasnje generacije bosnjaka pomalo kopka to sto su vam preci ucinili prije par vjekova. znate i vi izgleda sta je sramota...
I jos samo jedna stvar - mi i turci smo braca!!!! Steta sto nas Milosevic nije sve pobio do zadnjeg BiH4EVER
@LAZNI Pipo nisi zasluzio ni cipelu polizat nasem Harisu Silajdzicu mrcino,lopove,krades moj nik i pises bljuvotine protiv Bosnjackih politickih lidera,lopove samo to znas radit KRAST tudje! @Bosanac slazem se s tobom,genocidna srbija nema dana da ne salje svoje prestavnike po svim Muslimanskim drzavama za invesicije,izvoz svojih proizvoda itd a Bosnjaci spavaju,samo Haris nesto konkretno radi na tom nivou,treba imat volje i energije,i trazit investitore,kredit Banki arapskih zemalja,dobro si me posjetio nato da Arapi imaju svoje Banke,al treba imat u vidu da se postave na mjestima nekorumpirane a ne lopove na kljucnim mjestima vlasti,NAPRIJED Harise i svi ostali koji volite svoju Bosnu i Hercegovinu!Nase je da se konkretno radi i energijom a ako genocidasi blokiraju ima suda pa TUZIT i tacka! BiH4EVER!
Hare stavio pare, u arapske banke, i samo ih vadi kada je potreba, on to nije uradio za sebe nego za Bosnu.. zato vi genocidasi ce te se iznedaditi kada jednog dana Hare izvadi pare u kupi cjelu geonocidnu tvorevinu,problem je da su orocene do 2012 a tada se moze dici i glavnica, mi treba samo da izdrzimo na kamatama do tada BIH4EVER
Netreba da nas zali Spiric (on je\" polozio \"sto se tice BiH) a i MMF netreba da se sekira jer oni svugdje zakuhaju gdje se pojave ,nisu ih dzabe i u Turskoj cipelarili. Ako vlasti u BiH ili Federaciji imaju imalo pameti uzeli bi ponudjene kredite od S.Arabije ili Kuvajta pod povoljnijim uslovima od uslova MMF-a. Treba se ugledati na Srbiju koja mnogo vise i bolje saradjuje sa islamskim zemljama nego sto to radi BiH. .
Zasto genocidna fasisticka srbija nije napala i napravila agresiju,ratne zlocine,genocid kad su Makedonija i genocidna crna gora trazile nezavisnost??? prestanite nam prat mozak dal genocidasi dal MZ-ca,svi ste htjeli istrjebit gradjane Muslimanske vjeroispovijesti,tamo gdje je vecina bilo hriscana nisu napadali vec samo Vukovar zato sto su u sjenki genocidni milosevic i genocidni tudjman davali svoj narod na klanje za geo politicki sporazum! MZ-a i EU-ja trebaju energicno pomoc nasu drzavu i sacuvat njen suverenitet po svaku cijenu jer ce kad tad mladje generacije dal u Regiji dal po sramnoj EU-i trazit odgovore! ZASTO su dali Bosnjaka Muslimane i Albance na tanjiru klanja i genocid?!!!Sta ce tad rec ta sramana EU-ja?! NISMO ZNALI al smo sve organizovali zajedno s genocidnim milosevicem,karadzicem,mladicem,tadicem,,jeremeicem ,draskovicem,cosicem,seseljom,i svim drugim koji su manje vise krivi! BiH4EVER!