Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najgora firma na svijetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čula sam ja za njih. sve najgore naravno. fol zakasniš im pola minute, odbiju ti 150 maraka. a plata ti ni 200 eura!! kretenizam. ko bi tu radio za te pare. pa bolje biti konobar za 600 maraka. LRC-luzerska robovlasnička company
Zar oni nisu ono proglašeni za najgoru firmu u bih?
Ovo je najgora firma u BiH. Niko im neće da radi jer izrabljuju ljude za platu od 400 maraka. Pogledajte na posao.ba. Svake sedmice obnavljaju oglase za posao jer niko neće da radi kao crnac pod tim mizernim uslovima. SRAMOTA!!!!