Prvi radni dan za 1.600 učenika
0
Srednjoškolka iz Foče radi u Predsjedništvu BiH
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FOCACI SE NAJBOLJE GURAJU U ZIVOTU. STA CE BITI SA NAMA SARAJLIJAMA KOJI IMAMO ZAVRSENA DVA FAKULTETA? NEMAM NI DANA ISKUSTVA.DEFINITVNO NAPUSTAM OVU DRZAVU.
A mene rasporedili u BKC :(
Hoću i ja voćnjak da pokrenem !
Inace sam nezaposlen od kraja ovog mjeseca, pa rekoh, fino ste rasporedili kadrove - najbolje što imate na najodgovrnijim pozicijama..... Želim djevojčici iz Foče puno poslovnog i svakog drugog uspjeha...... Kao i mnogim drugim zaposlenim ! Ko će vratiti 5.000.000 Eura HALAL IMOVINE ?
I CITAV DAN CE CISTITI KABINETE I PRAVITI KAHVE G.U.Z.O.NJ.A.M.A.