Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi muslije mozete lako da imate gas skoro besplatno samo treba jednu sitnicu da resite a to je :kako one gasove vasih Bula ispod dimija da sprovedete do tankova za gas.I eto vam lojnog gasa.
Sve će to pozlatiti punac Hećo i zet mu u Upravnom odboru Stranke za Behag(l)asa!!? :))))
@Srbin Smiri strasti, ti od tog neces marke vidjeti :-) Pa sta ako hoce da preuzmu trziste, to je biznis, svakoj firmi je u cilju da preuzima trzista.... bolje vi iz Sarajevogasa da se reorganizujete nego da upozoravate, koga uopste upozoravate? Vi ste valjda ti koji upravljaju Sarajevogasom.
Slucaj klempo ima da slusas inace ce se mrznuti guza na zimu! A zimus si se zahvaljivao \"sarajliji Tadicu\" na gasu... Da ti nece mozda brodicima poslati braca Arapi iz materine u Arabiji gas? ili Mozda Gadafi posto je dobio konja od Silajdzica? :DDD Cuj ti njemu terminologije \"Srbija izvrsila upad...\" :DDD Upadne ti mami eto da znas! A da, ti sigruno cekas ovaj Nabuco preo bratske Turske :))) Aha... Ko ceka doceka... S obziro da ide kroz mirnu Gruziju, i preko jos mirnijeg Azerbejdzana i Jermenije i Kurdistana, nacekacete se... A guza ce da drhti na zimu.... Nevjerovaton je kako vi Bosnje pogresnom politikom i porcjenama se uvijek odlucite na harikiri... Samo naprijed - glavom kroz zid!