Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slusaj ti bosnje analiste sto dijeli svoje profesionalno misljenje o telefonima i ajfonu i eplu i ps4 i senzorima cinjenica je da sony pravi dobre stvari ali generalno veze nemaju sta rade izbacuju xperia flagshipove svakih 6 mjeseci sto ne moze nikako biti dobro prije 2 godine izbace z1 pa prije godinu i po z2 pa prije godinu z3 pa prije 6 mjeseci z3+ ?? sami sebe sahranjuju sa tim plusevima, nejasnim nazivima uredjaja i ciklusu od 6 mjeseci
meni su poruzne ove xperije, ko cigla
Sony je japanac. I vrh. Sve što je Sony, traje i vrijedi...
Znali su svedi sta rade kad su im uglavili svoje mobile.
Krmci, prodali brand Vaio, a mobilnom dali tako ruzno ime kao sto je Xperia.
Nije mi ovo jasno, pa xperie od z3 pa nadalje su prejaki telefoni, za moj ukus najbolji iako koristim Samsung trenutno.
i prošli put sam rekao, ima Z1 i još je drama telefon, jednostavno imaju prekvalitetne uređaje pa im se ne prodaju dovoljno tj. korisnici ih ne zamjenjuju dovoljno često.
XY@ istina je da je xperia Z generacija mobitela koji se porede sa golfom dvojkom ili G-puch. Jednostavno najbolji...
Kako smjesne vijesti, Sony je trenutno izbacio uredjaj kojem ne moze parirati niti jedan proizvodjac mobilnih uredjaja. Ovo su mediski ratovi sa Samsungom i Apple-om al Sony je Sony bar se proizvodi u Japanu :) ovi sve svoje prave u kinu pa mozda zato nemaju ovakve gubitke :D... Smjesni su sa ovakvim vijestima... Pogledajte sve testove Xperia Z5 i Z5 premium u poredjenju sa ljutim rivalima ;) pa onda napravite vjest od toga levatine... P.S i bila je i ona vijest da ne mogu pod vodu :) rat protiv Sony-a al djaba ....
Najkvalitetniji uređaj al nije hipsterski :D
Otkad to iPhone magarci gledaju sta su Kinezi stavili unutar iPhona .... Pa na kraju krajeva iPhone koristi Sony kameru. Ko ih jebe neka imaju gubitke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)