ISPORUKA ZA NEKOLIKO DANA
569

Snijeg kuca na vrata: U Drvosječi pronađite pelet po cijeni od 560 KM po toni

Poručite Vaš ENplus® certificirani pelet po cijeni od 560 KM po toni u svim Drvosječinim poslovnicama - Sarajevo, Mostar, Zenica, Tuzla i Banja Luka.

Zima i snijeg kucaju na vrata, stoga požurite i opskrbite se kvalitetnim peletom za predstojeću zimu!

Isporuka Drvosječinog certificiranog peleta na Vašu adresu bilo gdje na teritoriji Bosne i Hercegovine je, nakon izvršene narudžbe, za svega nekoliko dana!

Kao najveći distributer peleta, u vremenima kada se pelet skoro pa nikako ne može pronaći na tržištu, uspješno omogućavaju konstantnu, odnosno neprekidnu opskrbu tržišta cijele Bosne i Hercegovine sa dovoljnim količinama ENplus® certificiranog peleta.

Drvosječa Vam nudi pelet ENplus® kvaliteta proizveden u skladu sa normama propisanim od strane Europskog vijeća za pelet odnosno krovne organizacije ENplus®-a! Tako Drvosječin pelet ima nisku stopu vlage, iznimnu gustoću te iza sebe ostavlja minimalnu količinu pepela, a što proizilazi iz njegove vrhunske kvalitete.

Drvosječa je prva i jedina kompanija u Bosni i Hercegovini koja je uspješno ispunila mnogobrojne uslove i prepreke za uvođenje ENplus® svjetskog standarda u distribuciji peleta te u konačnici prva i jedina u Bosni i Hercegovini dobila certifikat od strane ENplus® organizacije.

Požurite i pozovite Vama najbliže predstavništvo firme Drvosječa i poručite Vaš certificirani pelet!

Sarajevo: 033/768-425

Mostar: 036/557-745

Zenica: 032/590-055

Tuzla: 035/808-324

Banja Luka: 061/807-797

A nakon izvršene narudžbe ne brinite za toplotu svog doma, jer slogan naše kompanije glasi: "Samo sunce grije bolje od nas! Vaš Drvosječa!"