Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cijelu noc oka zbog Grcke sklopio nijesam...
"Sada ulicom dominiraju kafići, prodavnice polovne robe, grafiti...". Znači kao većina ulica u Sarajevu?
Sad ce biti jeftini ljetovanja u grckoj :D.
Sreca pa nemaju jos vehabija i cetnika.
Golemo..I grčka propade,a tako se dobro držala...Na stranu sve,i to što su primali po 15 plata,penzionera od 150 godina,što su teški neradnici itd itd ali ebo te ljudi nisu imali milione ministara,stotinama hiljada lažnih invalida,lažnih boraca i njihovih hiljadama udruženja,nisu imali sda,nisu imali hdz,nisu imali snsd ...............................
mogli bi se pobratimit sa bronxom..
Treba napomenuti sa su grći među rijetkima koji su podržavali četničku koljažu po BiH od strane karadzicevih soreba
Kakva ruina, a sa ovim garažnim vratima na radnjama kao Bliski Istok.
Mada se svim sila EU a posebno Njemačka trudi da prikaže Grčku kao državu u kojoj vlada kriza a u svim drugim zemljama je med i mlijeko, dobrim poznavaocima prilika i stanja u Evropi i svijetu je jasno da je ovo svjetska kriza ili kriza kapitalizma. Svakome je jasno da je stanje u većini zemalja EU kriza još veća nego u Grčkoj, npr sve zemlje Balkana, Bugarska, Rumunija, Spahija, ...da ne nabrajam. Postavlja se pitanje zašto je Grčka na tapetu, samo iz jednog razloga, javno su podržali socijaliste ili komuniste.
Usao u kladionicu PAO
buččč
glupp ;p