Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos samo da sklopi sporazum sa dodikom i onda je kompletirao.
putin se hvata za slamku
S obzirom na rezultate u EU, i Turska bi se uskoro mogla pridružiti ovoj uniji...
To bi za Turke bilo najbolje, njihova ekonomija je jedan od najbrze rastucih u Svijetu, ulazak u EU bi je mogao "satrati". A Njemacka, Francuska i sl. fasisti mrze Tursku, tako da su Turcima male sanse za ulazak u EU.
Sa Turskom kao industrijskom velesilom, po tom scenariju bi usao i Azerbejdzan, koji pored Rusije ima najvece izvore nafte i gasa. To bi vec bio krah za Europu. Ljep scenario za rusofil, medjutim NEMOGUC ! Turska bi vise volila napraviti slican trgovinski sporazum sa Azerbejdzanom, Turkmenistanom, Uzbekistanom i poslije pada Asada sa Sirijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kontrola nad proizvodnjom gasa i nafte je bolji opis " trgovinskog" sporazuma.
eh jesu jake Drazave hahaha u PM.....
Pa izuzetno jake, posebno Bjelorusija koja je, za vrijeme SSSR-a imala najjaču ekonomiju u tom savezu. Raspadom SSSR-a su haman propali a evo vraćaju se i to dobro. 20mil ljudi u Kazahstanu i Bjelorusiji uz 150mil u Rusiji su garant uspješnosti ako tome dodamo i mnoga prirodna bogatstva. Ukrajinska kriza dobrim dijelom je izazvana i radi slabljenja nove zajednice.
@GLASBOSNJAKA Nije ti dosta prosipanja gluposti, odmori malo...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hebem ti politiku. Izgleda da ce uskoro poceti 2. Hladni rat... Al' ne mozete biti konkurent Kini i da vas je duplo vise...
dobro jutro glupane