Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi se ne zajebavaju sa demokratijom nego se prihvatili "posla", naime pranja svojih ulica i svjetskih para. Sad, bez zajebancije, grad je pravo dobar (necete vjerovat ima i jedna cevabdzinca i tamo sam takodje naletio na par bosanaca), anglo-saksonsko uporiste u Aziji, napravljeno da se pare iz Evrope i Amerike najbrze transferira na trzista Azije
Facebookom hara novi virus! http://goo.gl/MOvqzX
Mi smo na 107 mjesu, pored nas Papa Nova Gvineja.
A sta mi da radimo sa SINGAPURTJANI ?!
bolji tadzikistan od nas, super
...da se nama obistinila čengina "pravna država od ponedeljka"...
Eh ovako će i naše Sarajevo izgledati na ahiretu
Ma da se ovakve zgrade prave u Sarajevu znas sta bi narod svast pisao? ... Bolje i ne pomisljati. Medjutim ovakve liste za mene nisu mjerodavne. Gdje je Njemacka? Gdje je Kanada? Gdje je Luksemburg?
lihtenstajn, san marino, andora, luksemburg, kosovo, monaco, singapur, hong kong, macao, vels, sve i jedna praonica novca, mislim da su ovo najpogodnije ''drzave'' za poslovanje ipak.