Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast g-dine Bajroviću! Za mnoge radnike vi ste svjetlo na kraku tunela! BRAVO
kako bi tucao one dvije kurve hmmmmm
cestitaj i mami jer je sinoc bila vatrena u hotelu evropa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sandzaklija iz makedonije dodje kupi hotel evropa i holiday inn aj ok
@SuaveAcecino1 sve je na prodaju ajok
Vladimir Perić Valter je bio Sandžaklija.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Obzirom da se nakon prostitucije prethodnog vlasnika novi šerijatski vlasnici imaju namjeru bavit PRANJEM novca, nemaju licencu Holiday Inna koju su imale proklete komunjare :)) Čuj 17 kongresnih sala ?? O čemu ba kongresi ? O rezultatima SDA za našu bolju budućnsot, o zapošljavanju ?? Mogu biti samo MEVLUDSKE svečanosti !
OVO JE BAKIROVO.
koliko god ova zuta boja fasade bila zastitni znak hotela, pa i jedan od simbola Sa, ako su vec izgubili ime, nek onda i promijene izgled i boju fasade jer je ovo odavno demode po svim standardima
Sve posteno ukradeno....
holidej 1993.
MASONSKI OBJEKAT !
meni je zao sto je ovaj hotel izgubio svoje ime
Drago mi je ovo čuti, Holiday je, gotovo pa, istorijska znamenitost Sarajeva. Jednostavno ga treba sačuvati, jer je odavno postao puno više od hotela za nas.
Već nekoliko puta se "vraćao" stari sjaj, pa hajd da vidimo je li sad "zaprave".
ima li iko na ovom svijetu da bi vam valjao (ne valjaju rusi, arapi, sandzaklije, srbi, hrvati, bošnjaci)
To govori o našem stanju svijesti, ako je uopšte i imamo.
TVOJA MAMA RAZVALJENA
u tom hotelu su nastali bošnjaci. hhhh.... al u hotelu. :)))
sretan rad
Nisam ljubitelj Sandža, ali poštujem kad neko od njih pridonosi društvu. Ovaj lik makar renovira, zapošljava, donira, nešto stvara. Vidim pojedinci piskaraju kako je prodat simbol grada, žali bože, Sandži. Bolje i to nego da Holiday završi poput kasarne Jajce, stare zgrade elektrodistribucije, zgrade radiotelevizije isl.
@SandzaklijaVI zaposljavanjem iz samo jedne skupine samo sam sebi steti jer su automatski sanse manje da ce najbolje moguce radnike dobiti sto ce njemu na kraju predstavljati dodatan problem ili trosak. Samim tim ko god hoce, Bujrum.....
Svaka cast... Sve moguce pohvale.. Da nam ozbiljni poduzetnici vode hotele..a ne nekakvi mahalski lopovi,kojima je jedina filozofija u zivotu ukrasti od drugog,i da sto vise ja imam na racun drugih... Rasim Bajrovic expert ima svu mogucu moju podrsku.. Samo naprijed Rasime..ti si poduzetnik kakav treba da se bude...
sandzaklija iz makedonije. pa sta rade tolke sarajlije i patrioti. bave se filozofijom i ogovaranjem.
Ne kaze se tako.. Nego se kaze poduzetan covjek koji je zivio ili zivi u Makedoniji je kupio hotel... A to sto ti govoris je nacionalizam...ma koliko te god drugi opravdavali..
jebu ti nanu