Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jbg kad se funkcije dijele, SVI mogu SVE... Kad je rješavati probleme, onda treba pitati na hiljadu drugih adresa... Sudeći po školskoj biografiji ova mlada žena je mogla biti potencijal, ali je "Bosanski apsurd" da je mnogima ministarska pozicija tek prvi ozbiljniji radni angažman u životu... Stranačkog šefa moraju da slušaju svi a naročito Ministri i Ministrice bez radnog i životnog iskustva....
sta ocekivat od sdp-ovog kadra nego da od dodika nesmiju prodat ukrajini da je rusima davno bi bilo potpisano...ne zaboravite kad je zlaja 2002 prodo visak naoruzanja izraelu I naravno rastalio sa dodom...tada nije bilo problema
Neka ode oruzje u Ukrajinu! Kada je trebalo slati oruzje u Siriju da se Muslimani medjusobno ubijaju, niko nista nije rekao.... a sad ko fol Srbi protive u interesu mira. Ma mrs u neku stvar, treba im poslati sve sto imamo, neka se braca pravoslavci malo medjusobno poj***.
odmah potpišite ugovor o kontinuiranoj dostavi ne bi li malo popravili izvoz
Nije pomocnice oruzje najbolji izvozni proizvod BiH nego covjek, ljude izvozimo zbog vas pomocnice i vasih SDA-SDP-SNSD-SDS-HDZ-HDZ1990-bratski uhljebljenih koji bi da se ugrade u sve zivo, nikad vam dosta, krv cete poceti uzimati ovom narodu. Zakonodavci - Sudstvo - Izvrsna vlast - sve go izdajnik i prokleta duša. Nikad dosta.
drugim riječima, ode oružje u ukrajinu
Nije ona bas tako hrabra,vidjecemo to svi u petak.Nista ona nesmije bez stranackog sefa,jer jedino sto nju interesuje je njena plata i radno mijesto.
Jeli suplja prica sto rece?Zamahalo si puno,ti momak jos neznas u kakvoj drzavi zivis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)