Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je da niti jedno sjedište kompanija nije u BiH a Srbija, Crna Gora i Hrvatska se nalaze na listi toliko o tome gdje se nalazimo u Evropi.
Ali jest gradina i centar svijeta.Zadnje godine cijene skočile 20%.I zona( Picadilly circle,Knightsbridge, Notthing hill) skupa s II zonom( Fullham, Chelsie pa i Richmond) su astronomski skupe.Tko god drži do sebe i ima mogućnost, školovat će djecu tamo.Računa se da samo bogati Arapi ulože svake godine sto milijardi dolara, a gdje su rusi i kinezi.
ja svake godine ustedim 121.000$ zato sto ne rentam prostor u Londonu
evo zaobilazim :) sve ove gradove, decenijama, nažalost....
Capljina na visokom 14. mjestu, svaka cast, ponosan sam.