Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neke zaslužuju ovaj status (po mom iskustvu) al brate Lufthansa nije ni blizu Turkishu koji je zaslužio da se nađe na ovoj skali. Pogotovo mi s ene sviđa što nema BHairlines :) jer kome je andrenalin u krvi, mora probati to iskustvo :D:D:D
Klikuno sam zbog koke
Samo da znaš da nisi jedini....
Emirates na prvom mjestu, singapur drugi, etihad treci a turkish airlines medju prvih deset u svakom slucaju
Ne uvrstiti ovdje THY koji je 6 puta za redom najbolja EU avio kompanija i koja leti na najviše destinacija od bilo koje druge kompanije i čiji je aerodrom u prvom 3.mjesečju o.g. povećao broj putnika za 15% ...stvarno je sabotaža najgore vrste.
Croatia Airines... stjuartdese guraju kolica... eh super, evo kafe, soka, nesto za pojest... kad ono... dobio pola case vode. Welcome to Croatia Airlines!
Meni je najbolji Wizz air doveze me i odveze za 80 € Bazel-Tuzla Tuzla-Bazel
Volio bih vidjeti ovaj Quantas ili Air New Zealand da jutros sleti u Sarajevo.
ljubomora prema american airlanes logično ove ostale su sve propale luthfansa štrajkuju ovi drugi su gori nego bh airlanes
sta ti pricas mamu ti jebem zavrsavate fakultete za sedmicu jebem li van nane iz foce
uh nesto dobra ova sa ovom bi letio i do....
Qantas je super kompanija ali cudi me sa su izostavili Qatar. Oni su mi extra po svemu. Letjela sam sa desetak avio kompanija i Lufthansa mi je najlosija.