Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'\'Bem ti našu vladu, državne resurse nam stranci iskoristavaju
Nedo Bog da se otkrije nafta doci ce do naglog uspostavljanja demokratije od strane USA i EU...
Pa zar nema nafte na krmojednoj, islamofasistickoj 24%, uhljupe ni nafta nece.
Mama ti se bolje j od žene ali ne i od kćerki :-)
BOSANSKI ŠAMAC,,, uvijek bio BOSANSKI i uvijek ce biti....
E ljudi ne sekirajte se neće vam nafta donijeti rat, ali nemojte misliti da ga nije donijela 90-tih!!
kakva nafta, kad su vlasi imali naftu !? to squirta Dodickova Snježana dok je neki ruski tajkun g.u.z.i !
Jadran - Naftagas\" iz Banje Luke JADRAN IZ ... HAHAH HAHAH HAHAH BOLJE DA SE ZOVE OPANAK. PRAVOSLAVCI SAD KAD VAM JOS NJIVE ZATRUJU SA HEMIJSKIM SREDSTVIMA KUPOVACETE REPU IZ MADJARSKE
Srbi i Dodik su u govnima do vrata, para nema, tako ih samo moze cudo izvuci, a cudo je nafta , cudu se nadaju.
BOSANSKI, BOSANSKI, BOSANSKI NARAVNO!!!!!! I DANAS I ZAUVIJEK!!!!!!!!!
Jeste li se ikad pitali kako uvijek ima nafte tamo gdje su muslimani? Jasno je da tu postoji odredjena biohemijska veza. Kombinacija nacina ishrane zajedno sa memljivim vazduhom u dzamijama dovodi do izmjene DNK kod muslimana. Ocigledno je da se musliman u dodiru sa zemljom nakon 20 godina pretvara u naftu. Ovo je teza sa zasjedanja kongresa bosnjackih intelektualaca.
BOSANSKI, BOSANSKI, BOSANSKI NARAVNO!!!!!! I DANAS I ZAUVIJEK!!!!!!!!!
Kazu da u srebrenici ima rezervi nafte za narednih 100 godina. Svaki sahranjeni terorista se pretvorio u 20 l dizela.
A SECAM SE PRE PAR GODINA KAKO SE BOSNJACI DICILI KAKO SU SRBIMA OSTAVILI SAMO SUME:))) BICE DA U SARAJEVU,TUZLI I ZENICI MOGU NACI JEDINO OSTATKE OSMANLIJSKE OKUPACIJE.
\"Cijela Sjeveroistocna Bosna, Semberija i Posavina leze na nafti\", rekli bi neki zanesenjaci, mozda je samo malim dijelom to i tacno, ali su ispitivanja a tek ekspolatacija toliko skupa da svi odustaju od tiakvih avantura.
Pored tog što taj \"bosanski\" Šamac ne postoji,dičnom autoru ovog članka vjerovatno ne smeta što se na fotografiji nalazi džip Integral injžineringa iz Laktaša, koji poprilično nema veze sa \"vozilom za ispitivanje\".
Kasnite. Istina da se Šamac nekad zvao Bosanski, ali to je aorist (prošlo svršeno vrijeme).