Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao, samo kada vidim natpis sindikat kosa mi se diže na glavi...
Rudari radite svoj posao i ne petljajte se u tuđi. Ili bi možda vi da radite studiju ispativosti projekta gsje bi jedna od premida trebala biti sigurnost vaših radnih mjesta po cijenu gubljenja nekih drugih, tuđih radnih mjesta i vrijednosti.
premiDa * premisa
Je li ovo Zlogumdzijina ekipa rudara?
Da vidimo ko će smjeti glasati protiv interesa rudara.
Zašto se čekalo 4 godine?
Zato što su SDA, Budimir i Avdo Avdić blokiralu cijelu državu opstrukcijama
Kakva glupost 1) Lagumdžija je i postavio Budimira na funkciju 2) Zašto onda ne opstruišu i dalje? 3) Avdo Avdić je nastao kao krilna pudlica Bakira Hadžiomerovića, Bog sami zna koliko je on naštetio državi.
Pa i oni su prepoznalo da je ovaj projekat dobar za nasu privredu.
Zašto se čekalo 4 godine?