Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima i da je nadju, osim sto ce niknuti jos poneka vila u BG, opet ce radnici koji je budu vadili imati 350km platu i 120km toplog obroka.
REZERVE NAFTE u Bosni i Hercegovi su prirodni resursi i DRZAVNA IMOVINA BOSNE I HERCEGOVINE...!!! STOP eksploatciji i kradji prirodnih resursa DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE...!!!
U ugovoru ne stoji 10% nego samo mizernih 4%. To je postotak prihoda koji ce zavrsiti u budzetu RS-a, ako se pronadje nafta. Maltene poklonjeno. To je tako kada koncesionara za busenje trazis bez tendera.
zar mi imamo naftu :D pored sve te nafte mi gradimo Mcdonalds i soping centre a narod nema marke u pudze..
sto ne napisu koji je stvarni deal sa rusima ;) Da li znate da dogovor na koji je Duduk stavio definisan tako da 90% nadjene i iskopane nafte ide rusima....10% ide RS ;) Sto malo ne napisete reportazu o tome ;)
ono sto je najjadnije i najtuznije jeste da je ovo jedna idiotska laz, jos jadnije od toga je sto narod tamosnji vjeruje obecanjima i pricama o prosperitetu, jos jadnije od toga da i ako se ikad izvadi nafta narod nece vidjeti ni fening od toga i mahace i dalje putinovim slikama - a najjadnije je sto dodika kuju u nebo a nemaju za kifli.... ono dno dna svega je sto u opstem jadu oni mazohisticki uzivaju i tako 20 godinama pricama o srpstvu nenadjebivosti i ostalim plzdarijama prdoslavne kuhinje.
Gdje je ovdje država BiH? Svi se nešto u nju kunemo a entitet rs kao da smatramo nečim tuđim! I to je BiH i kako je oguće da država šuti dok joj strane tzemlje rovare, buše otimaju i nikom ništa. Bakire, Željko, Svene, Zlatko... kako je to moguće, dokle će te šutjeti? Sve je to državna imovina koja se uzurpira. čelnici države BiH, za šta primate plate, idite, ovako ni čemu ne služite.
A gdje je ta republika smrdska nemam pojma gdje je to vjerovatno negdje u smrdiji???
Ovo je zagarantovani uspjeh kao sa rafinerijom u Bosanskom Brodu. Ovom naftom ce se pokretati avioni koji dodju na aerodrom Trebinje...
Nakon aerodroma u Trebinju, mreze autoputeva sa Strabagom, Termoelektranom u Ugljeviku sa preduzecem koje nema ni web stranicu na internetu, sa pricom o puno industrijski jacem entitetu. Samo bi glup covijek u ovo povjerovao... Nema ovdje nikakvog busenja, nego se radi o prodaji ruske sumporne nafte regionu...
Jos jedno bacanje prasine u oci obicnim gradjanima entiteta RS. Duduk nikako da promjeni recept, a narod ko narod, i dalje vjeruje bajkama.
Nee, \"potonut cemo\". Cekaj, mozemo li dalje!? :S
e ako su tone u pitanju bolje da posjete benzinsku pumpu
novi nacin da se opere jos malo para. bit ce srpska nova arabija, nova arabija, nova arabija
KO JE VLASNIK NAFTE U BOSNI I HERCEGOVINI...?!!! Drzava ili genocidna servija i gennocidna tvorevina...?!!! USTAJ DRZAVI I GRADJANI BIH-E...i NE DAJ SVOJE...!!!