Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kradi k'o Lijanović-KRADI SRCEM! (dramska pauza i pogled u daljinu)
E jarane,svaka ti čast. Hahah
:)))))))
Cuj Lijanovic u nekim mutnim poslovima? Manemojte tako on je svoje milione zaradio prodavajuci suho meso po tezgama.... A naravno za ovakve stvari nema nimalo stida,jer ce izaci u medije sa tezom "ovo je politicki montirano protiv mene". Treba ga zajedno sa Budimirom odmah poslati u celiju!!
Ma nijeeeeee Lijanovic.Covjek cist ko suza:-) :-) :-) Ja sam puno njih gledao kada lazu i kako lazu,al sto on umije pa to je car.Pred kamerama miran ko buda,haman pa tepa dok lazi izgovara.
Papak, ne zna ni ukrasti kako treba. Bolje da je prije toga otišao na obuku kod kolega iz SDA, HDZ, SDP, i sl. .
ma nebi onnn, ma kakvi hheheh cak placa ljude da glasaju za njega...svi znaju ali oni sto trebaju se prave da neznaju...
Šta je tu čudno sve lopov do lopova.Kao što se zna za Lijanovića zna se i za ostale.Svi znaju da je Amko postao preko noći bogataš jer je uredno kroz tunel u ratu krijumčario na tone i tone cigara,kafe,itd itd.Ako bi ko postavio pitanje samo mu uvali šteku cigara,ili kilo kafe i završena priča.Znali su vojnici po dva sata čekati na prolaz dok bi on svu robu provukao kroz tunel koji nije trebao služiti niti je napravljen za to.Znao je Lijanović koga će uvaliti u lopovluke.Vrana vrani oči ne vadi.
Nepravilnost da, krivicnih djela ne. Koja je kazna za nepravilnost?
E kad bi revizori sirom Sarajeva otkrili neke stvari oko nekih firma bilo bi super =)
Sto nam dizete pritisak bezveze s ovim revizorima...Molim Vas dajte im neka ovlastenja, da nesto vise poduzmu protiv nezakonitih radnji, npr. negativno misljenje revizora- smjena rukovodioca, novcana sankcija za rukovodioca... pa ce onda bit neke koristi od njih...A placat ih bez da njihovo misljenje ima tezinu je bezveze... Sad ce lijanovic ponovo da prica o srednjevjekovnim procesima, na politickoj podlozi i da place nad svojom sudbinom politickog prognanika...
Imaju oni dobra ovlaštenja. Od 100% lopovluka, prijave 5% i to maskirano u kategoriji "nepravilnosti" ili daju "ocjenu sa rezervom". Za tako dobar posao su ovlašteni da opet dođu u reviziju za ogromne pare.
Dobro ti je razmisljanje, da rade kako treba ne bi bili izabrani za revizore.
Bra'o revizori...
Dok sam ja pročitao ovaj članak do kraja, on je negdje zavrnuo 100.000 KM sebi u dzep
Zato ja od domaceg jedino hljeb kupujem
Ma ni to nije domace jarane.od uvoznog je brasna.zato ja od jarana koji ima vodenicu i vlastite zitarice kupujem sve.i pilice i jaja i ostalo sto uzgaja.Takve ljude trebamo imati i samo onda je 1000%domace.
Neka, samo naprijed tako i treba muzi stoku! Ja bih volio da svi mi budemo u službi naših velikih stranaka za koje jedino vrijedi živjeti!
Je'ko Ivanković Lijanović federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva? Plus predsjednik udruženja malih i srednjih poduzetnika u BiH + nadzorni odbor vlastite mesnice + radne grupe u fed. parlamentu i vladi fed. BiH + dnevnice plus civilna zaštita + dopredsjednik stranke radom za boljitak + izaslanik u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH + predsjedatelj Komisije za financijsko i administrativno poslovanje Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH + član Komisije za vanjsku i trgovinsku politiku Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH + člana Upravnog odbora Gospodarske komore FBiH i predsjednika Upravnog odbora Gospodarske komore Zapadnohercegovačkog kantona?! Pa je'no 30 milja sedmično minimum ili izračunajte sami!
Kako stize na sve pitam se ?
Ipak im je parola: Kupujmo, kradimo domaće.
mene je uvijek zanimalo sta ce ovaj lijanovic na plakatu? kod ovakve reklame bitno je privuci sirok spektar ljudi. i sada ako ljudi ne simpatisu njegovu stranku oni nece ni simpatizirati reklamnu kampanju i sl. kod ovakvih plakata je trebao neko ko je u BiH popularan i uspjesan. npr. neki reprezentativac kao dzeko itd. ovako je to silno potroseni novac u samoprpoagandu lijanovica i stranke. a da budemo iskreni nije nesto ni fin da bi ga stampali na jumbo plakatima u svim gradovima BiH.
A šta je sa sedmorazrednim novinarom Sanelom Prašović-Gadžo? Uzela je 360 000 maraka za navodno reklamiranje domaćih proizvod od lijana i naprasno se preselila na BHT