Za sva tri nacionalna operatera
0
RAK dodijelio dozvole za 3G mobilnu telefoniju
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj maloumniku svi noviji telfoni imaju porsku za 3G!!! Prvo se malo uputi pa komnetarisi !! Sto se tice BHT nema potrebe za komentarom, do se bagra ne proda!!
@Shoba Oplakah! :)))
i da i dalje placamo najskuplji poziv na planeti. Piskiriskim vam se u RAK
sad ce bh telekom ubaciti u ponudu iphone 3g po cijeni 2000 km i sa pretplatom od 100 maraka mjesecno...da mogu djeca ministara da se kurče, jer oni su šmensi-fensi... ooo jeaaaa...
Živjeli nacionalni operateri!
gospodo kad uvedete flat rate za mobilni internet pa cemo i imati neke koristi od ovih brzina...
e rodi ga majka sta bi mi bez raka
Jesmo li sada fensi?
ma nisu trebali baš toliko žuriti...
hajde vise qrcu fala da su se sjetili svi odreda... #@$@$#
Ko je slago da je recesija, pa onda depresija. Ne, ne. Sada ćemo imati 3G mobilnu telefoniju, što ce nam recesija. Samo treba platiti 15 miliončića eurića.