Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolonijalizacija pocela :)
...dobro nije stuhno na pisti, stojeći po vijeka.
Bio, vidio. Divna priroda i ljudi srdacni. Tamo gdje dodje amer, tu vise ni trava ne raste.
Najbolji primjer za to je površina koju nacionalni parkovi zauzimaju u ukupnoj površini države. Sjedinjene Američke Države imaju 2.18% teritorije kao nacionalni park, dok je kod nas to 0.8%. Toliko o toj teoriji.
@Hipoteza Ameri imaju kod sebe svjetska cuda, ali zato kad dodju bilo gdje drugo...apokalipsa. Kud ces dalje kad Amer nije u stanju da se slika normalno na Plitvicama vec mora otici iza ograde da bi dokazao da je pravi divljak. To kod sebe ne radi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako god to izgledao kao veliki uspjeh, ipak puno je lakše uzletiti nakon pola vijeka NEGO SLETITI !