Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pad prihoda, prvi put u 23 godine. Niko ne spominje gubitke. Pa šta misle ti kapitalisti da će svake godine prodavati više i više. Pazite malo sa naslovima.
LJUDI! Ja koristim WIN 7 SJAJNA JE STVAR! 1000 puta bolji i od viste i xpa! Graficki nabijen, taskbar totalno prmjenjen, puno jednostavniji, a ie u njega se uklapa kao pleska u budalu! kad izidje win 7 dionice ce skociti u PM! Kad bi imao para, ili recimo mogao dici drugu hipoteku na ovaj stancic kupio bi za sve pare sto imam, medjutim ja mogu zaraditi $14...kad bi sve svoje prodao, tj. hlace i majicu, a laptop nedam nikome... ;-)
ma katastrofa!