Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost sve institucije u BiH uzimaju kredite bez plana kako da se ti vrate, politicari lopovi. Iako sam za investicija, narocito za construction investmens imam jako lose misljenje o ovim projektima. Za projekat u Stanarima mi je poznato da je to veoma skup projekat, a razlog mi nije poznat. Kad sporedim sa projektom nova termoelektrana RWE u blizina Kelna, Grevenbroich (troskovi 2,6 mrd.€). Ispada da je jeftinije u Njemackoj gradit nego u Stanarima, Doboj. ROI (rendita) ovog projekta je katastrofalna. Ocevidno da se radi o malverzaciji, kradi i mitu. Izgleda da Dodo i co. mogu kupit jos po koju firmu u srbiji. Poz.
a nekažu da ce se radove vršiti kineski radnici :D
A shta ce ih se ovdje omastiti brkova , od ovih nashih "lidera", sto je slatka ova vlast nemate pojma...!
Ljepota, paraziti u vladi i parlamentu digli kredit za svoje luksuze, a narod će ga otplaćivati! Samo su se malo prevarili, nema ni narod više ništa.., sve su pokrali!
Da nam je clanak jos otkrio kojeg "tog projekta" mozda bi se ovo moglo zvati vijest. Izgleda da se nesto gradi na kredit a sta, ne znamo. A jos da imamo malo pametnije novinare ovo bi se prezentiralo iz nekog drugog ugla. Nasi mediji prikazuju milionsko zaduzivanje ove zemlje kao super vijest, a ko ce to vracati niko se ne pita! Kakva drzava, takvi i novinari - cast izuzecima.
Draži su mi kinezi nego ovi "zapadnjaci".
kredit za HE Ulog na Neretvi, TE Stanari itd
Kredit za šta?!
Gotovi smo, i nas ce kinezi kupit & kolonizirat ko i afriku...