Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
120 km je nista da postoji mogucnost jedne brze pruge tuzla-sa jednostavno putovalo bi se nekih 20- 25 minuta...al imaju politicari pametnijeg posla a to je da presipaju iz suplja u prazno.
uae je vrlo moderna arapska zemla,uz to extremno bogata...2 miliona stranaca rade dole...iskoristite taj potencijal....rasteretite narod nek ljudi rade sezonske poslove dole...pomoce svima
Tuzla je savno prevaizsla sarajevo u svemu
imate preko Beograda i dalje jeftinije do Dubia, samo kazem :)
Super ideja narode, ali me brine to sto ce se karte samo preko nekih agencija moci kupovati. Nece biti u slobodnoj prodaju preko Air-Arabia ili Galileo/Amadeus globalnih sistema za distribuciju avio-karata. Kako ce onda recimo neko iz Australije kupiti tu kartu? Sto se tice komentara u vezi Sarajeva, bilo bi fino ono i za Sarajevo ici direktno, ali izlgeda da ima vise interesa za Tuzlu.
kompanija koja leti za Tuzlu (Air Arabia) je stacionirana u Sharjah (grad koji je 10tak kilometara od Dubaija). Oni su budget airline kao Ryan Air ili EasyJet tako da uglavnom lete na sporedne aerodrome. Primjerice, lete do Istanbula ali slijecu u Sabiha Aerodrom a ne Ataturk aerodrom. Ili ne lete za Kairo u Egiptu nego u Alexandriju, itd...
Pa ne vrti se čitav svijet oko Sarajeva, šta ako je 120 km od Sarajeva?
Zasto bas Tuzla? 120 km od Sarajeva????????????????
a ko su ove koke ? krhaljke iz ukrajine, koje rade u ambasadi ?