Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta ti demantujes? Oni koji su pokradeni i opljackani pored svojih vlastitih sedstava, su skoro 80%. I tacno je da nemamo posla, nemamo kupaca radi lose infra strukture, nemamo ventilaciju, nemamo ciste toalete, nemamo razumijevanja, nemamo nikakvih prava, nemamo Oglasnu tablu, nemamo ventilaciju......Zato imamo kriminal i Ucjenu, visoke kirije, kolege koje sve rade da pomognu direktoru da nas sto prije UDAVI dole u onoj GROBINI!!!! Eto, toliko o MRTVOM GRADU u SKENDERIJI!!! Koji su tvoji talovi sa onima gore???? URBAN.......
U Privrednom gradu ima struje, ovo je cista dezinformacija. Nemaju struju samo oni koji nisu platili racune. Zato molim administratora da demantuje ovu dezinformaciju.
Plačajte račune i imaćete struje. Zašto kod nas svako kome treba para iste traži od države? Zaradite, snađite se ili zatvorite posao.
Ova uopšte nije predsjednica Udruženja, već se samo tako deklariše a sve radi svog ličnog interesa
crkni narode