Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li iko u zatvor? A da, hoće onaj čovjek za metar drva.
Samo što je u odnosu na period s kojim poredi potrošnju BiH napustilo 600,000 ljudi, pa je i potrošnja manja od predvidjene…. možda bi on da se napuštanje zemlje ustanovi kao redovna , normalna i predvidiva pojava?
@botovan pa ako je manja potrosnja, vise bi se prodalo i zaradilo na trzistu jer je struja skuplja kad se izvozi ali ne, opet na gubitku. Da ne spominjem eto ko je vladao pa je uz ovakvo stanje otislo i pola miliona ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ovo je genocit od SDA nad vlastitim narodu
Ovo je zato sto su rudare natovarili elektroprivredi na grbacu
@Mirsad relativizacija zločina je podrška zločinu @doktor_asla Za taj dio pitaj te svoje strane kupce sa izvoznog tržišta što nisu kupili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Žulja li ikoga išta žuljeviću po džepovima?
Stranka za BiH vedri i oblači EPBiH od Daytona. Tu i tamo SDA. Možda se bore za ekogiju?
Niko nju nije urusio kao kadrovi SzBiH poznati kao veleelektricari i struja foteljasi. Kada im spomenes energetiku sv...aju u gace odmah a kada su pitali Podvoznjak Efendica koje ce ministarstvo odmah izvalio energetika.
EP BiH solidno i razvojno i stabilno poslovala u zadnjih 30 godina i onda ti dođe ovaj palamuder, bez znanja i bez iskustva i sve razjebe u pola godine.
EP BiH je sistematski i svjesno uništavana od strane SDA i njenih kadrova koji su bili na čelu EP, a sve zarad ličnih interesa pojedinaca. Tvrdim da EP ima velike gubitke i zbog zakona koji je izglasan kako bi bivši čelnici EP BiH mogli praviti male HE s tim da EP BiH mora otkupiti svu struju od tih malih HE koje su u rukama privatnih lica i mora izgraditi dalekovodnu mrežu do tih malih EP. Dakle, to je čisti gubitak za EP BiH, a enormna zarada vlasnicima tih malih HE.
koliko para se trbalo zaraditi od kladionica da su se operozovale, koliko para dodik uze zato sto njegova firma pravi dokumenta(pasose, licne karte itd...)kojem je sdp to dala itd. Samo Bosnjaci izmedzu sebe prave neke izmisljene price a ovamo toliki ocit kriminal. A usto, svi dobro stojite na drzavnim platam vec 28 godina. kako bi poskupili struju okrivi drugog. elektroprivreda toliko dobro radila, da su pare date za tunel hren.pametnom je dovoljna o cemu se ovdje radi.
Naravno da planirano. Zelena agenda.
Svaki tako prikazuje tužilaštva šute i idemo dalje samo jaši nek su naši
Glupo se i bezrazlozno izaslo iz Jugoslavije u kojoj se uvijek moglo naci rjesenje za ovakve probleme.
Oktroisani ce sluziti gospodara i klimatsku pratiti agendu. Bar smo struje imali.
Bošnjaci nisu ni svjesni što su prokockali lošim vođenjem svoje Elektroprivrede. Imali ste 25 god. stratešku prednost nad svim elektroprivredama u regiji zbog rudnika i najjeftinije energije. Mogli ste jeftinom strujom privlačiti strane investitore, stvarati radna mjesta, izvoziti, prodavati struju za ogromne cifre u vremenima loše hidrološke godine u regiji, ali vi ništa od toga niste iskoristili i još ste svoju Elektroprivredu doveli u teške dubioze, svaka vam čast.
Bravo sad će HARIS TRNKA neprijatelj bošnjaka i muslimana u zatvor. SIPA neka istraži kako je za 4 godine što je bio direktor kupio vilu u Neumu na ime sestre. SDA seoske varalica iz sela Bjelimići.
ovaj sprema Teren za Prodaju Elektroprivrede Strancima !
jel ovo onaj sto je odlucio da poskupi Struju privrednicima za 70 % a gradjanima za 30 %
EPBiH je pozitivno poslovala sve ove godine, te bi isto tako poslovala i ovu godinu da su radili po planu. Ali, SDP se trudi da ih prikaže bolesnikom pa od plana od 100+ miliona dobiti oni planiraju napraviti gubitak 150+ miliona. Treba Žuljevića pitati kako to da Elektroprivreda BiH na 31.12.2022. ima preko 300 miliona na računima ako je već urušavana godinama, a EP HZHB koju i ne spominju SDP-ovci diže kredite za likvidnost? Ovi hoće da je SDA kriva i za njihovu nesposobnost...
Prvo, hocete da se gase elektrane? Eto, ugasite ih. Drugo, iskopano manje uglja? Pa zenicki rudari sami nisu iskopali ni 30% od planiranih kolicina, ali koji put po redu im Niksic isplacuje plate ni za sta? Trece, Elektroprivreda BIH je drzavno preduzece. Koliko struje preko HDZa daje se podzaba Aluminiju? Smije li Zuljevic zaviriti u knjige koalicinih partnera Covica i Dodika?