Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba im struju iskljuciti.....:)
U drugim rijecima, mi finansiramo njihove idiotske poslove. Ako bilo koja firma ne moze poslovati u plusu ona se mora ili promjerniti ili ukinuti. Sto se zeljeznica konkretno tice, oni bi trebale fino dici cijene prijevoza do tacke da pokriju minus. Ako to ne moze, onda fino trebaju prestati raditi, jer ono sta najmanje pomaze narodu ove drzave jeste dodatni trosak.......
Sad će klix stručnjaci osuti paljbu po radnicima željeznice, ne znajući, ili ignorišući činjenicu da je velika većina dugova nastala kad je Vlada Federacije na sebe preuzela obavezu uplaćivanja doprinosa radnicima.
fadile de uvedi jos akciza na gorivo da se pomogne zeljeznicama...malo je 5 kpf od svakog litra...
Ma nek su se juče radovali na vijest da Željeznice RS imaju milionski minus...kad ono...
Al kako fino sroce ove finansijske statistike i fino ih predoce i serviraju ljudima kao da su zeljeznice to radile onako! Svi pricaju o proslosti, a gledaj te ko gleda u buducnost?! Samo politicari i ovakve spletke koje ce im "jednog dana" sluziti da se mogu "vaditi"... J.eEbem ti ovu drzavu i ove narucene clanke!
Zeljeznice su vijek bile zeznute, znam da su i u Jugi bile u gubitku (ne ovolikom) ali znam da se izdvajaomali postotak od plate za zeljeznice
nisu za nas vozovi..
Joj tuge za klixovce juce se necemu smijali da vidim sada reakciju jednog djele BiH sto zovu mala Svica
Dal' je to moguće!?!....😬
Dal' je to moguće!?!....😬