Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Too željeznico, kičmo privrede i industrije! Aferim, kapa dolje!
Svaka čast. Razvoj, rast i dobit, to treba biti praksa za sve javne firme. Željeznicama FBiH je trebalo 30 godina da se opamete, ali nikad nije kasno.
Još kad bi vršili transport goriva bilo bi mnogo bolje iz x razloga
Bilo je dovoljno maknuti vladajuću ekipu koji su držali 30+ godina i staviti normalne ljude koji žele raditi. I eto rezultata.
Kad će remont pruge i brzi vozovi
Plodovi vlade Fadila Novalica bravo
U velike stanice postaviti digitalne satove i digitalni red voznje za pracenje uživo.I malo okrečit grafite i video nadzor na peronima za promjenu.
A ko je ofarbao grafite???
Ukinuti pola malih stanica.Ne trebaju svi se voze autima na malim relacijama.A ljudstvo premjestit gdje ima posla da ne luftaju na vjetrometini.
Povecajte plate radnicima onda uželjeznicama federacije !
Uvedite više putničkih vozova prema jugu i prema sjeveru. Povežite Bosnu i Hercegovinu pa ćete imati uduplanu zaradu.
Cestitke rukovodstvu ZFBiH na uspjesnoj godini i velikoj dobiti.Jos jedan dokaz kada dodje strucan direktor i kada se domacinski odnosi prema javnom preduzecu,da se i u teskim vremenima moze napraviti odlican rezultat.
kada se odnosis domaciski prema firmi
kakvih tu nehljeba ima to nije realno
MA ZAMISLI TO, A U POLA DRŽAVE UOPŠTE NE FUNKCIONIŠE ŽELJEZNICA
Kad na guzove primaju plate normala
otpustis radnike i naoravis najbolji rezultat
Pa imal sta gore od ovoga ljudi ,pa sve smanjeno putnici ,roba a oni se hvale sa dobiti zato sto su zabiberili cijene a jos povrh toga sve najgore o Tuzli i Bihacu .....koji smo mi kreteni
Svaka čast! Sad kupite ovu bijedu iz RS-a i lagano preuzmite sve.