Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uh ja srece...imaju za naftu...samu u bosni moze drzava da ostane bez nafte.... idite natocite pa bjezite. a oce u EU...ma ocete na karinu...eno treba afickim zemljama zemlja uzor pa se prijavite kao drzava na konkurs :)
Kratkotrajno je riješen problem sa naftom dok su zaposlenici dugoročno riješeni da nemaju plate
Zar nisu željeznice elektrificirane
Sramotno je to sto nemamo ni liniju za susjedne gradove i drzave. Unistili su zeljeznice direktorcici koji su se obogatili preko nje i nas.
@profesorica1-informiši se! Putničkih linija nemamo zbog odluke hrvatskom ministarstva prometa i.. da se ukinu linije koje nisu rentabilne, što znači da je Bosna u velikom problemu, jer i da možemo i hoćemo linije u region ili dalje ne možemo jer oni ne daju, ili postoji druga opcija plaćati enormne sume novca za samo jedan prolazak voza kroz njihovu teritoriju! Jedva su nam dozvolili voz Zagreb-Sarajevo, i Sarajevo-Ploče! Pa zašto sezonski voz Sarajevo-Čapljina, ne ide za Ploče? Za unutrašnji saobraćaj priča je druga.
Sta drugo ocekivati nakon dugogodisnjeg pljackanja ovog preduzeca?
Pa ovo je rezultat ekspertnog vodjenja na celu sa SDA podanikom