Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većina vagona koje imaju ŽRS je u vlasništvu ŽFBIH. ŽFBIH nije bilo potrebno pa su to koristile ŽRS. Sad oni hoće svoje nazad a ovi nedaju.
Bitno je da se MORA platiti rezervacija 3KM za poslovni voz a sve ostalo je nebitno.
tako i treba, bravo za RS, bravo za FBiH, samo nastavite graditi dobrosusjedske odnose!!!
jbte.umjesto da bude jedna kompanija i da uposle ljude da piče samo otako oni seru li seru...
Jel sad ide normalno linija Sarajevo-Zagreb / Zagreb-Sarajevo?
Potražuje se dug od partnera i komintenata ali ne i unutrašnji dug koji su rukovodioci napravili nesavjesnim poslovanjem, koji je puno veći od prvog.
Ma svaka cast sto informisete javnost o svim desavanjima u "Željeznic-ama FBiH".... a sto nas nista informisali kad ste se zaduzivali 600miliona..p.vam. materina kretenska!... treba objesiti sve one koje su napravili taj dug!