Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš šteta da nemamo ozbiljnih čitalaca na Klix-u koji se razumiju bar malo u business i ekonomiju pa da komentarišu ovakve priloge.Edukacija,informacija i Interakcija su osnova za početak stvaranja inspiracije da bi nam se desiala neka inovacija ta da bi investirali.Zato su važne ovakve manifestacije koje stvaraju dodatne vrijednosti iz kojih se desi rast tržišta ,zapošljavanje i prosperitet.Molim vas da ljudi koji imaju nekih problema sa indetitetom i nesretnim djetinstvom ne posjećiju i ne komenttarišu ove rubrike .
ko je to priznao Tajvan i doveo njihove privrednike na sajam? Je li to nešto iza leđa, a da se Kina naljuti na BiH?
Svaka cast, Mostarci.. Pozitivan primjer
Naravno da je pozitivan.Covic je naredio da ulaz bude besplatan kao i parking,zato je i bilo posjetilaca a ne ko u Skenderiji,i wc naplacuju.Pravi smo kokosari!
Koji će im qrac sajam kad će Bake 100.000 radnih mjesta otvorit. Hajmo svi kod Baketa pred parlament, tražit pos'o!
Neka se radi u HB.