Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prevent vs VW 0:1
Zaista ne razumijem sta ovdje nije jasno opet?! Pa nije drzavna firma i ako nije profitabilna gasi se! Radnici su dobili sve po zakonu. Zakon je taj koji treba mijenjati! Nije prevent zakon, oni rade kako nalaze. Sta su se i krajisnici digli?! Dramu prave danas citav dan! Nema “ratnih zasluga” rat je prosao! Biznis je biznis..
Isti ti Krajišnici najveći doprinos po svemu daju državi, a odnos BiH prema USK je maćehinski. Svakome od ovih uposlenika znači taj posao i sigurno nece skakati od veselja što se zatvara pogon. Rat jeste prošao. A druže, ako misliš da smo mi “ratne zasluge” dobili bezveze, Peti korpus je bogovski posao odradio i to se ne treba nikad zaboraviti a ni ponižavati. Sila Nebeska 💪
sta su dobili? jel majmune? krajisnici su najvecu nepravdu dozivjelu u samostalnoj BIH.... nema brze ceste do bihaca i krajine o autoputu da ne pricam..... al je zato dobilo presvlacenje asfalta citavom duzinom gradske saobracajnice pristupna cvorsita autoceste obilaznicu autoceste pcke mtrne.... sarajvo treba ogradit pa mtr ybt vise drzavom od Bembase do Ilidze dok vam sva sirotinja trpa pare u dzepove da biste vi glumili gospodu radeci nista na budzetskoj sisi.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako je otpremnina z a radnika 500 KM, a za političara 35.000,00 KM
Bolje vam je otkaz nego raditi za mizeriju iz Preventa.
U Kini je deflacija. Znači stvari gube vrijednost i sad se sa time preplavio svijet. U deflaciji se plate moraju smanjiti ili optustiti radnike. A vrijednost proizvoda nikakva i sad konkuriši
Naci ce ti ljudi opet posao za 500km
Tako ti je to kada se sa Vw zaebaes
Zar Hastor nije zahebao VW? Sta se desava?
Kako admini ovdje brane Hastora, kakva je to demokracija kada obrišete komentar sa najviše pozitivnih ocjena. Komentar koji je upućivao na brutalno iskorištavanje radnika u Preventu, manipulacijama i ucjenama.
Brišete komentare! Samo tako IKEA NEĆE BRISATI KOMENTRE KADA SE OTKRIJE KAKO TRUJU EVROPU SA HROMOM A OBAVEZALI SE DA ĆE SLATI KOŽU UŠTAVLJENU BILJNOM ŠTAVOM. SAMO POLAHKO KLIXE PRODANE DUŠE.
Prema naslovu članka zaštitili radnike tako što su dali otkaz radnicima. Kako su dobri, nisu zaštitili svoje gubitke nego samo raadnike misle.
Kakvi glupi komentari da je Hastor i Prevent izgubio. Prevent pored BiH ima proizvodnje širom Europe i Svijeta. Isto tako fondaciju Hastor. Hastor ima para da sve nabije nogom može živjeti njegovo pra, pra, pra, pra unuče kao milioner. U ovom slučaju na žalost porodice ostaju na ulici bez primanja.
Jeli ovo onaj Gigant sto je tuzako onu malu Macu VW grupaciju?
Kako je tekstilna industrija pogođena, hoce da kazu da je preko noci nestala milijarda ljudi, koji vise nema i kojim ne trebaju tekstilni proizvodi. Kazite fino, do danas ste bili nasi robovi, nasli smo druge na drugoj lokaciji, koji ce da rade za manje para, da mi mozemo gomilat vise para.
Zviždač VW-a (odao informacije Preventu) u sporu sa istima, nađen mrtav u zapaljenom automobilu. Navodno samoubistvo. Nikakva istraga od policije. Prije toga zapalio svoju kuću. Ja da sam na mjestu Hastora, ne bi letio privatnim avionima. Da se i tu slučajno ne ubije pilot.
Ili što bi rekao Notorius BIG "mo many, mo problems".
Tekstilna industrija:Drzava 1:0.Bit ce toga jos.
Ima li u Krajini ikoga?! Nedavno sam prolazio, jedno cijelo naselje da spuštenim roletnama, tuga jbt... Ljudi, nemojte barem prodavati zemlju, nešto se opasno globalno sprema, bit će vrijedniji komad zemlje obradive nego suho zlato.