Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da Končarevci znaju s kakvim ublehašima imaju posla, pobjegli bi kroz prozor.
ČUJ NA TREĆIM TRŽIŠTIMA, A NA PRVIM I DRUGIM, TKO ĆE TU KAJMAK KUPITI...
Znam samo da iskustva ZFBIH sa Koncarem su jako negativna. Prodali voz, pa ga onda davali na probe po cijeloj istocnoj Europi, prodali skuplje prototip nego su Svabe kupovale najbolje vozove u toj klasi na svijetu.
Tako treba.
...nekad se končar nije vidio od energoinvesta...bio mu podizvođač...
Nekad se Sony nije vidio od Energoinvesta :)
...znao je čika blum...kad pogledaš za zadnjeg sprata etf-a u lukavici, po' lukavice bio energoinvest...samo jedan mali djelić energoinvesta...
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
danas su sve firme privatne i njihov glavni cilj je ostvariti što veći profit, što obično na svojoj koži plati radnik. glupo je današnjim firmama davati prefiks bosanske ili hrvatske. pravilnije bi bilo reći firma čije je sjedište u bosni, itd.
A ono Energoinvest državna firma :) Baš si ga u sred srijede pogodio ko i neki dan :D
zato si ti tu da ljudima kažeš što je ispravno, a što nije. ti si naravno ekspert za sve, to niko ni ne dovodi u pitanje. bio bih ti zahvalan kad bi u budućnosti odlepršao sa mojih postova. tvoj me komentar niti mišljenje o bilo čemu zaista ne zanima, ako već imaš potrebu da komentiraš moj post, potrudi se barem da mi se lično ne obraćaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)