Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al me avionira
Hjojjj Real Madrid laganini ovoo onoo
Ne razumijem zasto BiH nema neku niskobudzetnu aviokompaniju ............. imamo najvecu dijasporu u Europi, zarada je osigurana.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kad su zatvorili iz Sa svi napadali Sa. A cinjenica je da je do Wizza, ljudima skupo, samo gledaju da ustede i lete sa Žnj aerodroma i na Žnj aerodrome
Nikola Tesla u Bg nije žnj aerodrom pa samo šire mrežu. sa našim lopovlukom i brojnim talovima ne može niko na kraj izaci ...
E neke kad su cigani u tuzli
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vjerovatno je WIZZ AIR u finansijskim problemima,nemaju dovoljno osoblja jer im ljudi bjeze zbog losih uslova rada,slabih primanja / tako kazu neke nase djevojke koje su radile kao stjuardese za njih /.Mozda su i aerodromi u BiH skupi ali opet kazem tj. mislim da je kompanija u finansijskim problemima.Orbanova politika smanjila dotok novca iz EU u drzavu pa i za njih ponestalo novca za subvencioniranje linija.
Tu je politika umiješala ruke, smijem garantovati.
Kad čitam ove komentare, vidim koliki smo odron od naroda. Pa većina ovdje likuje zbog činjenice da se ukidaju letovi. Nije ni čudo što smo na samom dnu Evrope.
Orbanovo smeće se zatvara jer nema više EU para koje on kanališe svojim tajkunima milijarderima. Mađarska država živi na običnoj Ponzi Schemi koja se zasniva na izvlačenju para od Evrope, a kajmak kupe tajkuni oko Orbana koji su postali instant milijarderi iz ničega. Još malo profitira poneko u narodu tako što ima sržavni posao, isto kao kod nas, a ostali sele na Zapad. Neka je bilo ovo sa Ulrajinom, da se i Orbanu pipa zatvori, zato i Wizz propada baš sad.
Da je do popunjenosti aviona, nije Isao sam cesto na liniji za Nurnberg i let je bio gotovo uvijek pun. Ne znam zbog cega ukidaju. Moze biti biti da su u generalnim finansijskjm problemima ili je opet nesto do aerodoroma
A mozda vide/znaju da se nesto sprema u BiH. Kad vidis da aviokompanije pakuju prnje a i ambasade znaj da nesto dolazi.
Nije ovo do lopovluka. Wiz air posluje iz Banja luke i ovo je više politička odluka. Neka je. Zdravo Wizz. Dobro došao Ryanair
Ovi na vlasti bi Boga otjerali. Nadam se da ce sto prije zapucat da svoje pobijemo prvo, nema većeg dušmana od njih.
Ne ukida za nekoliko, već za čak 11 destinacija! 😳
Wizzair je firma u problemima i zato zatvara linije. Sve ostalo je šupljikat.
Kad sam ja samo one papuče u Tuzli vidio što bi ko trebo obut kad skineš cipele sve mi je jasno bilo. Plus taxu kupit 3 mariole jaro moj nema u avion bez taxe. U wc-u se seljoberi kriju i puše ma nit kakvog reda nit kulture.
nikad nisu imali ovako pune avione, a bajagi slabo posluje, opet samo laži.
raspad sistema
OVO BAŠ ME NIJE NI MALO POTRESLO NIT SAM KORISTIO NIT ĆU AUTO I LAGANO JOŠ MI DOBRO ŠTO UKIDAJU ONAKO KAD POLIJECE PREKO MOJE KUĆE PRELIJECE BIĆE I MANJE ZA TROVANJA OD KEROZINA TREBA SKROZ ZATVORIT DUBRAVE AERODROM .
Sta bih trebali stanovnic Frakfurta,Dubaia i ostalih velikih gradova najvecih na svijetu,trebali bih bojkotovat vlast da zatvore aerodrome,retardu pokri se i suti i ne provaljuj se,kakav kerozin i pika materina
Pa hoce li Wizzair zatvoriti svoju bazu u Tuzli ili ce kako dalje u tekstu pise obustaviti par linija a i dalje imati letove za Dortmund,Memingem,Basel itd??? Poslije klixovih clanaka uvijek ostaje neko pitanje.
Nije ovaj put do klixa, do tebe je. Poglup si. Zatvaraju bazu, znaci nece vise tu biti "parkirani" avioni Wizzaira. Niko nije rek'o da nece letjeti vise iz Tuzle.
Nastaviće da leti, ali zatvaranje baze znači automatski manji broj letova.
Al me wizzzzziraaaaa al me avioniraaaaaa....Bllllll bllllll blllll