Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je super, ali može li i neka destinacija za koju nam ne treba viza 🥹
Dezerter Forto je uništio Tuzlanski aerodrom i uništio bilo kakvu pomisao od Bihaćkog aerodroma kojeg je Novalić želio osposobiti, da bi prosperirali Kasaba,Beograd i Zagreb. Ne znam koga ove Kasablijske dezertersko trojanske nametnute kučke uopšte predstavljaju. Nije Slijepo Crijevo zvano Kasaba BiH.
Kad ce Sarajevo-Hamburg?
Kako ovaj WizzAir samo iskoristava Bosnu i Hercegovinu. Ovaj Let za London je poluprazan, ali im se isplati jer ne bi drugacije dobili jos jedan slot za sletanje i poletanje u London. Fino napune jeftino subvencionirano gorivo u Sarajevu (Kanton im dao po nekom javnom pozivu nekoliko miliona) onda odlete sa polupraznim avionom u London odakle avion do kraja napune i lete negdje drugo.. I tako 2 puta sedmicno.
Da im nije Sarajeva ne bi dobili taj slot da slete i puni polete iz Londona.. Ko to jos moze iz Sarajeva tek tako u London? Viza 200 EUR.. Znaci dragi ljudi, nije to sto vas Wizz voli, vec zato sto BiH muzi kako umije i zna.. Ukida linije za dijasporu a uvodi u London... Daj ba, pametnom dosta!
Zasto ? Kada je tako teško dobiti za jednog BH gradjanina vizu za UK ????? Kome to treba do Londona direktno let ?
Nesigurni su Wizzair, treba naci sigurniju aviokompaniju i otvoriti destinacije prema potrebi dijaspore
Bravo
A jesu se uzjebali sa ovim otvaranjima i zatvaranjima linija
Ovi klix komentatori optuzuju Fortu kad se neka aviokompanija povuce s naseg aerodroma ili ukine neku liniju. Nismo mi milionski grad da je u interesu kompanijama toliko linija ovdje. Realno gledano, nas aerodrom je mali i nemamo ni priblizan broj putnika kao glavni gradovi.
Here we go again. Bas sad kad ce aerodrom biti zatvoren malo malo zbog magle. Sljedeci clanak na ovu temu - ukinuli.
Preskup grad. Viza 1000, taksi 50 gdje god krenes. Rucka nema ispod 50 maraka za fish and chips. Pivo 10 za half pint itd. Gdje je avionska karta i hotel?
Diplomatska linija.
Ma samo vi dragi Klixovci narucite koju biste liniju odmah ce Wizz da to uspostavi 😂
ili za Eidhoven
Sarajevo Tutin liniju otvoriti da nam masallah dođe jos brace iz Sandjaka da pokore okolna brda najvrce kasabe u BiH i updejtuju postojece favele i izgrade nove.
glup potez wiz aira,prvo sto nema puno ljudi koji tako idu jer je skupo a i treba viza
sta pricas kad god idem u london pun avion
Ova nam je relacija bila neophodna.
SARAJEVO DORTMUND HVALA MOLIM
Cuj sto za London???? Hahahah PA NE OTVARA LINIJU DRZAVA, NEGO KOMPANIJA!!!!!!!!!!! Nasi bi za 9€ za Memmingen, a karta za Mostar 50 maraka 🤣🤣🤣 šega od naroda!
Joj u Memmingenu je dobro, kad se pomješa smrad svih tjelesnih sekreta, a marva sretna jer je zayebala Flixbus i Kantića. Dodatni boost je kad se donese šteka cigareta iz Bosne, i kad ti se famelija može svalit svaki mjesec, ko da živiš u Jablanici, a ne 1000 kilometara daleko.
air "kad mi se digne q...tz" line