Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja a nema veze što svaki od njih živi u ogromnoj kući u Starom Gradu a fiskalni račun još nikad izdali nisu. Samo im daj
Davno je jedan mudrac kazao: Para na paru, us ba fukaru
Mislite za masinsko pravljenje i svercanje gotovog proizvoda.Presmjesno!
Pomozite im samo su po 200 milja uzeli ove sezone
Šta ih imaš pomagati. Ako neki posao ne ide nek propadne. Ne živimo u komunizmu.
Jel se tu ubraja i najstariji zanat?
imaju šibicari para imaju ščim,nakupili im bošnjaci telekomom,strujom,pdvom
Prava pomoc je da povecas socijalna davanja,javnim kuhinjam obezbjedis za godinu dana vise i bolje hrane,sve ostalo je preseravanje.
Kakav način za izvlačenje budžetskih para. Na ovome bi im i SDA pozavidila.
koliko ste im dali para nemoraju ništa ni raditi.. svaka vlast svake godine im daje naše pare.. a deru li deru, nemoze čovjek filđan kupiti da ga ne opljackaju.. dosta više.
Bravo Trojka! Lsgano idemo ka srednje evropskomgradu. Lijepo je da ima u bydzetu i za ovu namjenu! Mali zeleni su krali na svemu pa i na ovim stvarima. Staribzanati su nesto sto he kulturna bastina svakog naroda. Bravo jos jednom!
Opet neka pljačka. Transfere i nvo treba zakonom zabraniti.
Ovi ljudi su jedna od gorih sorti u ovom gradu. Manipulacijom u komunikaciji te pokušavaju namamiti na najskuplje proizvode, i sve bi to bilo u redu da te ne vrijeđaju na način da ti otvoreno kažu kako ti nemaš para za njihove "rukotvorine". Nedavno sam obišao par ovih radnji i svi su skoro na isti kalup. Svako zanimanje kroz generacije doživljava revolucije, niko im nije kriv što generacijama hoće da kuju limove i što to danas nije traženo kao prije stotine godina.
a cijene im astronomske
Napokon, 2 godine cekamo za stare zanate od kad je pocela prica usaglasavnja sifri. NADAM SE DA NECE BITI KOMPLIKOVANO I DA NECE BITI 35 PAPIRA. OANOVNO RIJESENJE,ID,STATISTIKA,RUCNO OBAVLJANJE ZANATA I DIPLOMA. TO JE TO!
Sad ce da se u redovima nipa i sdpa da se pojavi na stotine kazandjija i limara a oni stari koji su majstori nece dobiti ni marke jer ce im faliti papir.