Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turkish Airlines ce to sigurno preuzeti na kraju.
hahha pokupili foru od Srba,videli kako ih Srbi sad jebu jer su im Arapi kupili 49% Jata
Na kraju će onog Bandića EU razapeti na Trgu Bana Jelačića jer ne da privatizaciju Zagrebačkog Holdinga.
...a nje ni dužan nešto puno...svega 500.000.000 ojrića...sitnica...
Ispravlja prosjek momak. Ja to poštujem. :P
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kvota 1.05 na arape, 1.06 na turke ;)
Koja je zadnja za kes??
ja nikako nekontam zašto se pravi politikum od nečega što se nemože platiti?zašto se neoformi zajednička kompanija kroz koju bi svi imali koristi i bila bi konkurentna?eee kada se sjetim,imali smo nekada JAT i Inexadriju
Da imama para kupio bih :D
Prodati će oni svu državnu imovinu strancima, samo pratite vijesti. Premali su oni da bi predstavljali bilo kakvu konkurenciju (u bilo kojem segmentu) Zapadu. Oni su zaduženi preko glave, pa sada igraju kako Zapad svira. I ne samo da prodaju državnu imovinu već moraju usvajati zakone koje im oni kažu. Ako se neko sjeća, 10-tak po ulasku u EU, u Hrvatskoj je donijet Zakon o istospolnim brakovima (neznam kako se tačno zove ali radi se o istospolnim brakovima). Osvajaju druge zemlje bez ispaljenog metka, a to slabo ko vidi.
To jest u teoriji, a u praksi je druga priča. A šta će država bez pola dobiti koju je imala od CA u proteklim godinama. To se možda neće osjetiti odmah zbog novca koji će dobiti prodajom, ali za nekoliko godina će se osjetiti na budžetu Hrvatske.
Novac iz fondova će sve manje i manje dobijati sad kad su usšli u EU, a što se tiče međusobnog pomaganja to se vidi na primjeru Grčke. Kao što je J.M. Keyness rekao: "...zajednice kao EU mogu koristiti samo velikim zemljama kao što su Njemačka i V. Britanija...", jer u stvari oni time šire svoje tržište i neće dopustiti da im neke male zemlje sa svojim firmama prave konkurenciju na tržištu koje su same stvorile.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...ja nikako da skontam đe je onih 150 milijardi $ investicija što je krivousti obećav'o početkom 90-ih...
sve rasprodase ccc
debakl avio prijevoznika sa balkana. sve što vrijedi i što je prosperitetno prodat će se ili je već prodano, a onda će vrhnje kupiti neko drugi. prvo jat, a sad i croatia airines.
znate kako je kad se počne rasprodavati obiteljska srebrnina
žalim slučaj, ali mi svoju nismo prodali ;)