Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ista da Niksic ne moze rijesiti?!
JMBG
Kao i svojevremeno Vas SDA premijer Mujezinovic
E Nikšiću idiote. Dok je Aluminij pravio godišnju dobit od 25 mil KM i dijelio plate preko 2000 KM (naravno samo Hrvatima jer su Bošnje u ratu dobile otkaz i nisu se mogli vratiti na posao) nije im palo na pamet da puste državu da uđe u vlasništvo, već se bili odmetnuli i uzimali lovu kao svoju. Sada kada je cijena aluminija na berzama niža od cijene koštanja proizvodnje sada će kao pustiti vladu da uđe u vlasništvo i još da ih subvencionira. Neka im Brajković da subvencije mamu im ust.šq. Ovako ćemo sada svi mi subvencionirati njihove visoke plate. Trebalo ih je pustiti da zaustave proizvodnju i zatvore firmu. Manje finansijera HDZ-u.
ljudi svi na ulice .. IDEMO IH RUSIT ! ! !
i NIJE Vlada fbih dobila nego je vratila svoj kapital
Međutim, on je rekao da sporazum predviđa obavezu Vlade FBiH da izradi i provede program subvencionisanja proizvodnje aluminija u mostarskom preduzeću. JOS DA NAM KAZU KOLIKE CE SUBVENCIJE IZNOSITI, ZASTO SE NE SUBVENISU DRUGE FIRME U KOJIMA VLADA FEDERACIJE IMA UDIO U VLASNISTVU, A VI STO SVRSAVATE NA OVU VIJEST TREBALO BI DA SE ZAPITATE STA I KO STOJI IZA OVOGA??
Pitam se koliko su ova dvojica glavonja sa ove gore slike dobri na ovom svemu....nemoze bit da nisu nista maknuli....mora koja markica da je pala u dzep!!! Jadna je ova nasa drzava!!!
Bravo sposobni Premijeru, podsječaš me na Džemu Bijedića. Svaka čast..nakon 17 godina riješena nočna mora bivših uposlenika Aluminijskog kombinata, i osigurana svijetla budućnost za 700 zaposlenih ljudi..Respect!
Halo decko... ovaj slucaj traje kao sto kazes 17 godina... 17 godina se jedino SDA borila protiv hrvatizacije Aluminijuma. Ovaj glavonja je samo potpisao ono sto je SDA svojom borbom izvojevala...
sve bi bilo super da su nam jos rekli i ko su ti ostali 44 % malih dionicara a to malo ko zna. Cisti kriminal ali sta ces nek je to Niksic rijesio, tj poklonio.
Svaka čast
ovaj Nikšić je ljudina prava
A sta sa dugom ALuminijuma? Ko ce pokradene pare vratiti? Aluminij mjesecno pravi 10 miliona gubitka. Ko ce nadoknaditi dug.
Ma odlicno Neka, sve firme dizes iz prasine i pepela...
Nermin Niksic je institucija, pa nek' prica ko sta hoce!
Ma nije Brankovic je institucija :)
Nermin Niksic je samo potpisao ono sto je SDA izvojevala... Da se SDA nije suprostavila Aluminijumu i drzala problem otvorenim, danas od ovog nebi bilo nista. Zato bi bilo fer da Niksic kaze, hvala Tihicu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)