Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najviše izvozimo struju, hahaha, smanji malo izvoz struje pa je nećeš sopstvenom narodu naplaćivati po pre pre peskupoj cijeni. Bijednici, malo vam je kada bi vam neko dao novac cijelog svijeta, malo jer ne znate a i nećete da radite za narod.
Najviše uvozimo: sve, pa čak i ono čega imamo u izobilju. Najviše izvozimo: mlade stručne ljude...
uvoz automobila je glavni pokretac drzave. da nema toga svi bi pjeske hodali.
razlog da pređemo svi na električna auta. najviše izvozimo el. energiju, a uvozimo naftu. pod hitno bi trebalo samo dozvoliti uvoz samo električnih auta, država bi procvjetala za 2 godine.
"A zabilježen je rast izvoza u Republiku Tursku od 73,05 posto u odnosu na isti period 2014. godine. " To je to ...
U prva tri mjeseci ove godine najviše su se izvozili aluminij, pa kako onda propade aluminiji, moguce su dvije varijante: da kalkulacija cijene nije dobro uradjena pa je prejeftin i ne podmiruju se troskovi ili neko krade, ja mislim da je ovo drugo
cijena dobijenog kilograma aluminija po kWh električne energije ne valja
Sta bi sa salmonelom? Zar niko nije kriv za trovanje djece? Ili jos utvrduju krivca? Bice da cekaju da se slegne prasina. Do tada, smisljaju izlaznu strategiju.