Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U njih cim dignu cijene hrane i goriva onda narodni ustanak a nas jebu na mjesecnoj bazi te sa akcizama te registracijom vozila
eno jutros Bucho obecao 30km autoputa od akciza 😂
vas vazda neki jebu,cudi me da mozete uopste sjediti na guzici od toliko jebanja.....samo kukajte,birali ste,gledajte
isplati se maksuz otici i nasut do vrha 😆😆
A blizu i Kolumbija..
Treba i kod nas ovako, mi bi smo sutjeli a portali bi grmili tri dana.
I meni se digao ali nema fajde tako i njima...
Sad ce ovi nasi da digunu cijene 200℅ ipak to nije puno xD
Najjači su mi ovi borci kominterne koji se zaklinju u države kao što su Sjeverna Koreja, Venecuela, Libija... a koliko su napredne pokazuje samo činjenica da im je skoro pola stanovništva u siromaštvu, tamo postoje 2-3 milijarderske grupacije koje kupe kajmak, a sirotinja se zadovoljava "besplatnim" školovanjem i zdravstvom koje na kraju mogu iskoristit samo tako što će pobjeć u Ameriku il Kanadu.
@Anti-SDA Veze ti nemas.... Tebi je dobar komunizam samo zato jer neznas bolje, kao i ovim jadnicima iz J. Amerike.
@Anti-SDA Totalno si loš u čitanju nečijeg karaktera, prvo iz Bosne sam, ne iz Hercegovine, musliman sam, ne katolik, živim u SAD-u i svakodnevno gledam ljude kubanskog i venecuelanskog porijekla kako s pjesmom obavljaju neke servisne poslove po Americi. Ako im je tako divno u Venecueli i Kubi zašto moraju bježat u SAD?
Niste trebali ovo objaviti, ove naše gulikoze će dobiti ideju.
Niste trebali ovo objaviti, ove naše gulikoze će dobiti ideju.
https://www.facebook.com/Dnevna-doza-Edina-Dzeke-517351721780837/?pnref=story zapratite naseg dijamanta
kod nas da je cijena goriva 0,1KM Dok platis PDV, krpljenje budžeta, gradnja autoputa (kojim se samo jos vise zaduzuju) Doslo bi do cijene 1.5KM
haha čari socijalizma, litra krvi litra goriva
Fadil ce napraviti kompraciju
U pm jesam se nasikirao.
Eto sad je kao u Bosni cijena.