Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opušteno, Srbija je uz vas..
Kojoj vlasti je ikada stalo do seljaka??
pošteni bićo želi samo najbolje ljudima, sve bi dao za ljude, on i njegovi saradnici, nikad ne bi feninga dao kome nije namjenjeno, već kome je suđeno.
Ima li ijedna godina da vama štima...?Kad je kiša,nema ništa sve propade nema sunca, kad je sunce ona nema kiše sve izgori....i odma ugroženi smo daj diži cijene deri po narodu....
Salt sity, jako bezobrazan komentar. Suša je elementarna nepogoda kao i poplave,tako da ako ne želiš skupu hranu i da osjetiš šta je to inflacija širih razmjera, bolje je ne pisati glupe komentare.
Ugrozen sam i ja.Od prije 2 sata gorivo na hifi-Dizel 2.49,benzin 95-2.55 KM.
Do 2025 ide na +10KM
@ALLINN Cijena nije nerealna, nego je kakva je. A ako je nepodnosljiva, onda se manje vozi ili prestane voziti. A kad hoces u granap autom, onda suti i trpi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)