Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sabahudine daj ti otkaz tu idi ti na budzet gdje ako mozes sto bi ti zivio posteno od svog rada, hajd mi kazi sto
ko je jos vidio radit i zivjet..nemojte nas vrijeđat.
jb to daj ti sta lezi hljebe da te jedem ako ima
hhhh
Odlično ! Samo neka se radi.
Gdje da kupim vase proizvode?
Kada budu dio Federacije, Srebrenica će procvjetati.
Odma ce dobiti jedno 5 dzamija eh samo u tom moze procvijetat druze moj zalosno je to, ali istinito i vidljivo u zadnjih 20 godina vidimo u cemu ste procvijetali i federacija samo na papiru jer mi kao hrvati nista sa vama i vasom SDA nemamo mi ako nam nedadnu herceg-bosnu peipojit cemo se nasoj braci u rs!!!
@padobranska43 Vi ćete raditi kako vam Zagreb izdiktira, a kumovanje sa Srbima nije nešto što će vam preporučiti. To što imate, imate jer ste katolici i niko ne smije da vas dira. Umjesto što palamudiš, zahvali se Bogu što si Hrvat.
ništa slađe od Slađane :)