Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet masinovodja dodik zayebo
ko je masinovodja u federaciji?
Kako su pošli ovi u smrdskoj , još malo pa će komplet entitet biti u stečaju a jadni narod jad i bijeda😄😄😄😅😅
Vazno je da Dodik kaze da ide na bolje.
Prijedlog za Zeljeznicu RS....Potovarite sve cetnike u stocne vagone i imat ce te posla citavu godinu i sve to fino prevezite preko granice u Srbiju....Plata ce biti kao u zapadnoj evropi, dobro vama dobro nama!
pod hitno trebaju kupit Talgo vozove,u sve ce krenut nabolje...
ugasiti tu parazitsku kompaniju,svakako u njoj nema ništa,osim velike glasačke mašinerije md snsd_a
Užas, firmu odmah likvidirati i privatizovati, odgovorne strijeljati, jer ovo ne može biti samo neki preduzetnički diletantizam, nego jedino besramna pljačka. Kako može željeznički operator jedne tobože države kontinuirano biti u gubitku 24 godine i imati osnovni kapital samo 50 000 KM? Probajte otvoriti jebeni autosalon sa osnovnim kapitalom od 50 KM i onda biti 24 godine kontinuirano u gubitku. Maksuz da vidimo kako će to ići.
U cijeloj BiH je previse jak kamionski lobi vezan za ministarstvo prometa. Poslovi se namjestaju i taj vid prevoza je dosta skuplji od zeljeznickog. Drugim rijecima prevelike se pare uzimaju i profitiraju odabrani tako da im ne pada na pamet sredjivat stanje sa zeljeznicama a drzava polako ali sigurno tone.
tu je i BOG rek,o laku noc
Dodikland na aparatima.
Zeljeznice Dodiklanda na aparatima.
I njih će svest u ravan...
Hvalila se Banjaluko mala da je brzim vozom upravljala sjedila je u krilu vozaca glavna bila oko upravljaca,oko upravljaca joj Sjeca ce se mala dok je ziva kako gari garava masina gara garava garava masina joj Pricala je mala slatkoj strini sta se zbilo u ljutoj masini ostade joj vjecno za sjecanje brza pruga,slatko milovanje,slatko milovanje ..................
Jes ovo oni što su Talgo kupili?
cim generalne pameti fali falit ce i sveg drugog
To Dodiku ne treba, on se samo avionima voza.