Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima se para, ima se s čim.
"Objekt je administrativne namjene, savremeno opremljen i namješten, a prostor je dodatno oplemenjen umjetničkim djelima i radovima, poznatih i priznatih bosanskohercegovačkih slikara i umjetnika. " Dakle tu je smješten generalni direktor i ine direkcije i druga administracija i tu u bespotrebnom luksuzu. Zgrada od 37 000 000 KM neće biti biti korištena u svrhu poboljšanja usluga korisnicima već komfora administracije. Šta reć? Da je to privatna kompanija bilo bi OK, ali je u većinskom državnom vlasništvu. Treba naći dobrog kupca i privatizirat ovu, još uvjek dobro ugojenu, partijsku kravu muzaru, a pare uložiti u razvojne i infrastrukturne projekte.
Nema tu seksa, sve familija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova zgrada vrijedna 37 miliona, pa ja stvarno ne znam ko je vise lud ovdje.
nisi razmipljao o opremi koja ide unutra...
Ludi smo mi što ovo trpimo 20 godina. Ispade kvadrat preko 4,5 k maraka :((
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidim ja zasto mi se ne javljaju za korisnicku podrsku...svi otisli na zakusku xD hahaha
I ovo je boznia http://www.avaz.ba/vijesti/teme/celnici-bh-telecoma-u-brazilu-spiskali-na-desetine-hiljada-km
Kupili imaju para
Sarajevski Marindvor je postao najveci poslovni distrikt na Balkanu i niko nam nije ravan. Svi koji mrze Sarajevo, mogu samo pisati nebuloze, jer je ukupan iznos poslovnih objekata na Marindvoru u Sarajevu presao 1 milijardu €. Osim Istanbula i Sarajeva, nijedan drugi balkanski grad nema poslovni centar. Osim toga, kompanije koje imaju sjediste na Marindvoru generisu oko 25% BDP-a cijele BiH na povrsini od samo nekoliko kvadratnih kilometara. Samim tim, opcina Centar Sarajevo ima najveci budzet na podrucju cijele BiH i sire (osim Slovenije). "Hejter" mogu pisati sta hoce, ali nas Marindvor je BEZ PRAMCA.
Ti si očito pod nečijim uticajem, a uz to nedovoljno informisan. Taj centar je prevazišao gabarite koji su bili predviđeni za izgradnju, imovinski odnosi su veliku upitnik. Moraš znati da nismo svi impresionirani kombinacijom austro-ugarske gradnje i Las Vegasom na prostoru od par kvadratnih metara, a uz to građevinski lobi, zavod za izgradnju i opština Centar u sprezi sa korumpiranim pravosuđem, nisu ljudima obeštetili one "stračare" i zemljište okolo... imao ih još svašta, ali dovoljno, a ti se i dalje divi.
Belgrade is the financial centre of Serbia and Southeast Europe with total 17.000.000 m² office space,[100] and is home to the country's central bank. Currently, over 600,000 people are employed in 120,286 companies,[101] 22,600 enterprises and 50,000 shops.[102] With 6,924 companies in the sector (2013 data), Belgrade is one of information technology centers in this part of Europe, with strong growth.[101] Microsoft Development Center located in Belgrade was at the time of its establishment fifth such center in the world.[103] Many world IT companies choose Belgrade as regional or European center such as Asus,[104] Intel,[105] Dell,[106] Huawei, NCR[107] etc. Sarajevo poslovni centar, mnogo smiješno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ubrzajte nam ADSL na 30 MB/s
haj ne zajebaji...ako im išta valja...adsl im je extra
Uvijek moze bolje
Kakvih crnih 30 i nešto miliona. Ne vrijedi zgrada ni 10 miliona. Fino je OKI zaradio od naših ULTRA dopuna!
Objekat ne, ali LOKACIJA vrijedi!!! Pa nece prodati objekat po cijeni gradjevinskog materijala ulozenog u zgradu??????????????
Ima se - može se, nema se - glumi se.
Ljudima ne valja nasa najbolja kompanija ? Koje smo mi smece od naroda, tacno bolje i nismo zasluzili.
Bas tako, ali cim napises TU ISTINU, odma opale po minusima. Bosanci su to: STOKA!!! Gadi mi se moj vlastiti narod!
Bhtelecom - privatna kompanija
Lopov do lopova !!!! Sve sami hohštapleri.
Trebali su odmah proglasiti unaprijed menadžera godine nekog ovih "ljepotana" sa slike, jer se jos jedino kod nas menadžerima godine progalšavaju ljudi koji rade u telekom operaterima, i to sa državnim kapitalom. BH Telecom od "izvoza u inostranstvo" zaradi i unese u BiH nevjerovatnih hm............ NULA MARAKA. 37,0 miliona maraka za zgradu administracije za operatera koji svakako ima najmanje 40% viška zaposlenih !? Necu sad pred lijepi ramazan ali ponekad fakat pomislim da se rijeka Bosna mozda trebala izliti na suprotnu stranu !
Eh sad će dvije klase nastat i u BHT, jedna koja će radit ovde u gradu, a druga će ostat na Alipašinom :)
u utorak dogovorih sastanak sa glavnim za humane rezurse, kaže pošto si "naš" ponesi podatke od desetak članova najuže porodice da ih zaposlimo... kažem mu: ima ih još jedno sedam-osam tamo od lopara, iz krajine, oko bileće... hoće li biti šta? nema problema, kaže humani, samo nek se brzo prebace u našu stranku, i nek' dođu iza godišnjih... ha, što je sreća u živit u našem bošnjakistanu!
Idu izbori, treba SDA ojacati malo!